Центр новин | Україна

квіт. 06, 2016

Встигнути все з новими епіляторами Philips Satinelle

Компанія Philips представляє ще одного помічника активної сучасної дівчини – лінійку нових епіляторів Philips Satinelle.

 

Сучасна дівчина завжди поспішає. І кожен день їй не вистачає кількох додаткових годин, щоб встигнути найважливіше. Робота, домашні справи, курси, тренінги, виставки, спорт, подруги, побачення. Активний ритм життя розвиває в нас дуже важливу якість – мультизадачність. Ми вчимося поєднувати різні заняття, шукаємо більш ефективні способи вирішення побутових завдань, щоб звільнити більше часу на відпочинок і приємне проведення часу. І тут на допомогу нам приходять аудіокниги, які можна прослуховувати під час занять спортом; кухонна техніка, яка готує практично без нашого втручання; мультисервіси, які дозволяють поєднувати манікюр і педикюр, укладання і візаж одночасно.

 

Компанія Philips представляє ще одного помічника активної сучасної дівчини – лінійку нових епіляторів Philips Satinelle.

epilators 1

Максимум ефекту, мінімум зусиль

 

Епілятори Philips Satinelle створені спеціально для того, щоб економити наш час, але при цьому насолоджуватися ідеально гладкою шкірою. Широка епіляційна головка вміщує 17 пар дисків, які роблять 1066 дій на хвилину. Це унікальна система епіляції на основі керамічних дисків з шорстким покриттям. Вони міцно захоплюють навіть найтонші волоски, не обриваючи їх. При цьому диски піднімають «лежачі» волоски і направляють їх для максимально ефективної епіляції з кожним рухом.

epilators-2

Продуманість в дрібницях

 

Сьогодні на перший план виходить не тільки краса дизайну, а й ергономічність. Philips Satinelle – це перший епілятор з S-подібною формою ручки для зручності використання на різних частинах тіла і більш точних рухів. Крім того вбудоване підсвічування розташована так, щоб бачити все волоски, не пропускаючи жодного. Нові епілятори Philips мають дві швидкості для роботи на різних ділянках тіла і підходять як для сухої епіляції, так і для використання в душі.

epilators-3

Ще більше можливостей

 

Кожен епілятор лінійки Philips Satinelle комплектується масажною насадкою для комфортної епіляції. Залежно від моделі епілятора в комплект також можуть входити: насадка для зниження хворобливих відчуттів, бритвенна насадка і триммер, а також спеціальні насадки для епіляції на обличчі і в зоні бікіні. А комплектація моделей BRE644 і BRE650 доповнена голівкою для пілінгу і масажером для тіла.

 

Нова лінійка епіляторів Philips Satinelle представлена ​​моделями: BRE610, BRE620, BRE630, BRE535, BRE640, BRE644 і BRE650.

 

Встигати все, насолоджуватися життям і виглядати на всі 100% цілком реально. Трохи планування, кращі гаджети від Philips і дивитися на життя з оптимізмом – ось і всі секрети успіху!

Про Royal Philips

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) – це провідна технологічна компанія, націлена на поліпшення якості життя людей на всіх етапах континууму здоров'я – від ведення здорового способу життя, профілактики та ранньої діагностики до лікування та догляду у домашніх умовах. Philips володіє глибокою експертизою в сфері споживчих товарів і охорони здоров'я та використовує передові технології для надання комплексних рішень. Штаб-квартира Philips знаходиться в Нідерландах, компанія займає лідируючі позиції в галузі медичної візуалізації, моніторингу пацієнтів і ІТ-систем, а також рішень для персонального догляду і техніки для дому. У 2016 році обсяг продажів рішень Philips для здоров'я і охорони здоров'я склав 17,4 млрд євро. У компанії працюють 71 000 співробітників більш ніж у 100 країнах. Новини про компанію Philips ви зможете знайти на веб-сайті http://www.philips.ua/ru

ДокладнішеЗгорнути

Теми

Контактна інформація

Оксана Балясникова

Оксана Баляснікова

PR-менеджер

Тел: +38 (044) 490 98 48

Поділитися в соцмережах

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Радимо переглядати наш сайт в останній версії браузера Microsoft Edge, Google Chrome або Firefox.