Центр новин | Україна

квіт. 29, 2016

Твій простий спосіб отримати денну норму вітамінів

Дієтологи одноголосно стверджують, що фрукти та овочі – це важливе джерело мінералів, харчових волокон і вітамінів, які життєво необхідні для людини.

 

Вітаміни потрібні нам щодня, але вони містяться далеко не у всіх продуктах в необхідній кількості. Так, наприклад, для того, щоб отримати добову норму вітаміну С, людині доведеться з'їсти 2 кг яблук або 7 кг білокачанної капусти. Фізично нам це не під силу. Найпростіший і смачний спосіб отримати все найкраще і відразу – пити свіжовижаті соки.

Настя Антонова, автор однойменного блога на Youtube:

«Включаючи в свій раціон свіжовижаті соки, ви зможете не тільки оздоровити свій організм, але й вивести з нього шкідливі речовини обмінних процесів - шлаки. Корисні речовини, які містяться в таких напоях, зміцнюють імунітет, заспокоюють нервову систему. Крім цього, вживання свіжих соків стимулює обмінні процеси в організмі. Ваше тіло наповниться енергією, бадьорістю і здоров'ям. Контролюйте денну норму споживання фруктів і овочів – вона повинна складати близько 1 кілограма», - Лариса Бойченко, гастроентеролог, дієтолог.  

Компанія Philips пропонує інноваційне рішення для всіх, хто піклується про своє здоров'я – нову соковижималку HR1895 з технологією шнекового віджиму. Завдяки наявності шнека - стрижня, знайомого нам по м'ясорубці, - сік видобувається шляхом здавлювання фруктів й овочів, а не їх перетирання. Таким чином, шнекова соковижималка є найкращим способом отримати концентрований і повний поживних волокон (клітковини) сік.  

Шнекова технологія дозволяє використовувати не тільки всі види фруктів і овочів, але й ягоди, продукти з вмістом крохмалю, зелень і навіть горіхи. Ароматний ананасовий або живильний банановий фреш, корисний сік з брокколі, мигдальне молоко, сорбет, овочеве пюре - варіантівнапоїв і навіть страв в такий соковижималці може бути дуже багато.

Особливість шнекових соковижималок Philips - технологія Мікровіджиму, яка дозволяє вичавити в кілька разів більше соку. Ефективність такого віджиму збільшується до 90%!

Якщо ви цінуєте свій час, то однозначно оціните технологію QuickClean. На очищення соковижималки у вас піде всього одна хвилина! Істотна економія зусиль з легкістю перетворить процедуру приготування соків в хорошу звичку.


Ще однією перевагою нової соковижималки є її компактний розмір: ширина складає всього 112 мм, а всі знімні деталі приладу можуть зберігатися у вбудованому контейнері для збору м'якоті.

З цього дня у вашому напої буде більше вітамінів і поживних елементів – а, значить, більше користі в кожній склянці!

Про Royal Philips

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) – це провідна технологічна компанія, націлена на поліпшення якості життя людей на всіх етапах континууму здоров'я – від ведення здорового способу життя, профілактики та ранньої діагностики до лікування та догляду у домашніх умовах. Philips володіє глибокою експертизою в сфері споживчих товарів і охорони здоров'я та використовує передові технології для надання комплексних рішень. Штаб-квартира Philips знаходиться в Нідерландах, компанія займає лідируючі позиції в галузі медичної візуалізації, моніторингу пацієнтів і ІТ-систем, а також рішень для персонального догляду і техніки для дому. У 2016 році обсяг продажів рішень Philips для здоров'я і охорони здоров'я склав 17,4 млрд євро. У компанії працюють 71 000 співробітників більш ніж у 100 країнах. Новини про компанію Philips ви зможете знайти на веб-сайті http://www.philips.ua/ru

ДокладнішеЗгорнути

Теми

Контактна інформація

Оксана Балясникова

Оксана Баляснікова

PR-менеджер

Тел: +38 (044) 490 98 48

Поділитися в соцмережах

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Радимо переглядати наш сайт в останній версії браузера Microsoft Edge, Google Chrome або Firefox.