Центр новин | Україна

серп. 03, 2017

Philips Avent підтримує Всесвітній тиждень грудного вигодовування, 1-7 серпня 2017

Київ, Україна: у серпні Philips Avent підтримує Всесвітній тиждень грудного вигодовування з темою «підтримаємо грудне вигодовування разом» через постійну комунікацію з тими, хто найближче до нових матусь – працівниками медичної галузі.

 

За результатами дослідження 60% жінок припиняють годувати груддю раніше, ніж спочатку планували проти власного бажання1. Причини у всіх різні, але важливим фактором серед них є відсутність обізнаності серед матерів про те, що вони можуть отримати допомогу і підтримку з боку консультанта з грудного вигодовування.

 

Консультанти з грудного вигодовування допомогають жінкам прийняти важливі рішення щодо годування груддю1, 2. Крім того, дослідження доводять, що жінки, які звертаються до консультантів з грудного вигодовування, продовжують годувати грудьми довше.

world-breastfeeding-week

Більше 30 років Philips Avent співпрацює з великою кількістю експертів, науково-дослідних інститутів, консультантів та батьків, вивчаючи їх особисті спостереження та досвід. Для зручності накопичення знань, які компанія отримує у результаті свої роботи, Philips Avent було запущено спеціалізований веб-сайт, на якому матері можуть отримати доступ до необхідних їм матеріалів, зокрема про грудне вигодовування.

 

"У Philips Avent ми постійно вивчаємо шляхи застосування результатів досліджень у практиці грудного вигодовування, харчування новонароджених та їх розвитку", - говорить Вікторія Девіс, директор медичного та клінічного департаменту Philips Avent. "Консультанти з грудного вигодовування є першими, хто контактує з молодими матерями. Вони допомагають їм приймати обґрунтовані рішення у питаннях грудного вигодовування. Наша місія полягає в тому, щоб підтримати їх, надаючи необхідні інструменти та організовуючи інформаційні форуми, як цьогорічний Всесвітній науковий симпозіум. Ми прагнемо забезпечити кожній дитині здоровий початок, як запоруку здорового майбутнього".

 

Philips Avent знає, що перші 1000 днів життя дитини є найважливішими у її подальшому розвитку, і у цей період грудне вигодовування займає особливе місце. Компанія підтримує практику грудного вигодовування у всьому світі і прагне привернути належну увагу матерів до деяких ключових бар'єрів у процесі грудного вигодовування.

 

Philips Avent є партнером Європейського фонду з догляду за новонародженими дітьми (European Foundation for the Care of Newborn Infants, EFCNI), який також активно підтримує Всесвітній тиждень грудного вигодовування. Фонд є першою загальноєвропейською організацією, яка представляє інтереси новонароджених дітей та їх сімей. Для отримання додаткової інформації про EFCNI, відвідайте www.efcni.org. Для отримання додаткової інформації про Philips Avent, відвідайте www.philips.com/c-cs/philips-avent.html.

 

Посилання:

  1. Odom EC, et al. Reasons for earlier than desired cessation of breastfeeding. Pediatrics 2013;131:e726
  2. De Jager M, et al. Eur Obstet Gyn Suppl 2012:25–30. Download PDF; accessed August 2017

Про Royal Philips

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) – це провідна технологічна компанія, націлена на поліпшення якості життя людей на всіх етапах континууму здоров'я – від ведення здорового способу життя, профілактики та ранньої діагностики до лікування та догляду у домашніх умовах. Philips володіє глибокою експертизою в сфері споживчих товарів і охорони здоров'я та використовує передові технології для надання комплексних рішень. Штаб-квартира Philips знаходиться в Нідерландах, компанія займає лідируючі позиції в галузі медичної візуалізації, моніторингу пацієнтів і ІТ-систем, а також рішень для персонального догляду і техніки для дому. У 2016 році обсяг продажів рішень Philips для здоров'я і охорони здоров'я склав 17,4 млрд євро. У компанії працюють 71 000 співробітників більш ніж у 100 країнах. Новини про компанію Philips ви зможете знайти на веб-сайті http://www.philips.ua/ru

ДокладнішеЗгорнути

Теми

Контактна інформація

Оксана Балясникова

Оксана Баляснікова

PR-менеджер

Тел: +38 (044) 490 98 48

Поділитися в соцмережах

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Радимо переглядати наш сайт в останній версії браузера Microsoft Edge, Google Chrome або Firefox.