Центр новин | Україна

лют. 23, 2018

Чистка зубів більше не буде такою, як раніше: поради для догляду за порожниною рота

Згідно зі всесвітніми дослідженнями ВООЗ, від 60 до 90% дітей шкільного віку та майже 100% дорослих мають карієс . Водночас у 72% населення спостерігається помітний наліт на зубах, який є середовищем проживання від 500 до 1000 видів бактерій. Неякісний догляд призводить до їх розмноження, що може викликати більше ніж 60 захворювань органів людини. Тому правильна гігієна важлива не тільки для збереження здорової та красивої посмішки, але і для підтримки здоров'я всього організму.

 

Яких порад щодо догляду за порожниною рота варто дотримуватися?

 

Порада 1. Приділяйте чищенню зубів необхідні 2 хвилини, а не середньостатистичні 46 секунд.

Порада 2. Контролюйте силу натискання щітки на зуби так, щоб не пошкодити зубну емаль.

Порада 3. Якісно очищуйте лінію уздовж ясен.

Порада 4. Очищайте язик. Шар нальоту на язиці товщиною лише 0,1 мм – сприятливе середовище для розмноження бактерій і причина неприємного запаху з рота.

Порада 5. Замініть свою звичайну мануальну щітку на електричну для більш ефективного видалення нальоту за ті ж дві хвилини чищення.

 

Незважаючи на ці поради, самостійно контролювати догляд за ротовою порожниною – складно. Але сьогодні технології здатні взяти це питання під свій контроль. Одне з новітніх рішень – «розумна» електрична зубна щітка Philips Sonicare Diamond Clean Smart – комплексне рішення для догляду за порожниною рота.

 

Щітка оснащена системою інтелектуальних датчиків і синхронізується зі спеціальним додатком на мобільному пристрої користувача. Це дозволяє контролювати весь процес чищення зубів у режимі реального часу: розумний гаджет відстежує інтенсивність чистки, вказуючи на пропущені ділянки та надмірний тиск на зуби. Також додаток аналізує техніку чистки, дає індивідуальні рекомендації та контролює їх виконання. Щітка працює на основі звукової технології Philips Sonicare, яка генерує 31000 очищаючих рухів на хвилину, видаляючи в 10 разів більше нальоту порівняно зі звичайною мануальною щіткою. Для забезпечення комплексного догляду в гаджета є 4 очищаючих насадки: для чищення зубів, догляду за яснами, відбілювання і гігієни язика. Насадка для чищення зубів має щетинки, які адаптуються до форми зуба та видаляють наліт з важкодоступних місць. Насадка з укороченими щетинками очищає лінію уздовж ясен, поліпшуючи їх стан у 7 разів вже через 2 тижні. За видалення залишків їжі та бактерій з поверхні язика – причину неприємного запаху з рота – відповідає спеціальна насадка для язика з 240 мікрощетинками. А завдяки щільності щетинок насадки для відбілювання, вдається позбутись до 100% потемнінь вже на 3 день користування. При цьому гаджет самостійно розпізнає насадку і підбирає для неї один із 5 режимів і одне з 3 налаштувань інтенсивності чистки. Якісний догляд за ротовою порожниною – це проста щоденна профілактика багатьох захворювань. А за допомогою сучасних гаджетів можна бути на 100% впевненим, що вона справді ефективна.

Про Royal Philips


Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) — це провідна технологічна компанія, націлена на поліпшення якості життя людей на всіх етапах континууму здоров'я — від ведення здорового способу життя, профілактики та ранньої діагностики до лікування та догляду у домашніх умовах. Philips володіє глибокою експертизою в сфері споживчих товарів і охорони здоров'я і використовує передові технології для надання комплексних рішень. Штаб-квартира Philips знаходиться в Нідерландах, компанія займає лідируючі позиції в галузі медичної візуалізації, моніторингу пацієнтів і ІТ-систем, а також рішень для персонального догляду і техніки для дому. У 2016 році обсяг продажів рішень Philips для здоров'я і охорони здоров'я склав 17,4 млрд євро. У компанії працюють 71 000 співробітників більш ніж у 100 країнах.
Новини про компанію Philips Україна можна знайти на веб-сайті https://www.philips.ua

ДокладнішеЗгорнути

Теми

Контактна інформація

Оксана Балясникова

Оксана Баляснікова

PR-менеджер

Тел: +38 (044) 490 98 48

Поділитися в соцмережах

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Радимо переглядати наш сайт в останній версії браузера Microsoft Edge, Google Chrome або Firefox.