Центр новин | Україна

серп. 30, 2018

Philips презентував нову лінійку персоналізованих пристроїв та технологій для поліпшення здоров’я людини

Із 31 серпня до 5 вересня у Берліні відбулась 58-а Міжнародна виставка побутової електроніки IFA 2018, під час якої Royal Philips, світовий лідер у сфері технологій для здоров’я, оголосив про випуск нової лінійки персоналізованих смарт-пристроїв, які дають змогу людям ефективніше дбати про своє здоров’я і добробут кожного дня.

Сьогодні споживачі більше, ніж будь-коли, потребують індивідуальних рішень, які відповідатимуть їхнім унікальним потребам і стилю життя. Ми віримо у смарт-технології, які підлаштовуються під
людей і легко інтегруються в їхній побут. Використовуючи власну експертизу в IoT, сенсорних технологіях, хмарних сервісах та штучному інтелекті, ми пропонуємо digital рішення нового покоління, які надихатимуть людей активніше дбати про
своє здоров’я

Франс ван Хутен

генеральний директор Royal Philips

Професійні консультації стоматолога за межами його кабінету

Сервіс телестоматології Philips Sonicare надає споживачам цілодобовий доступ до дистанційних консультацій від ліцензованих стоматологів. Усе, що для цього необхідно, — це зробити від 1 до 6 знімків зубів та ясен і відправити їх для оцінки за допомогою додатка Philips Sonicare. Висновок телеконсультації надійде упродовж доби. Додаток є «віртуальним центром» особистої гігієни ротової порожнини й допомагає користувачам регулярно стежити за нею, отримуючи поради і рекомендації від стоматологів.

Розумні насадки зубних щіток з новою автоматичною системою заміни

На додачу до раніше анонсованої зубної щітки Philips Sonicare DiamondClean Smart Philips презентував нову автоматичну систему заміни насадки. Нова послуга використовує технологію BrushSync™, вбудовану в розумні насадки Philips Sonicare. Вона самостійно замовляє змінні насадки для користувача, коли це необхідно, оцінюючи фактичну частоту використання щітки.

Смарт-блендер, який контролює споживання цукру й калорій, зміцнює імунну систему та заряджає енергією

Попри пильну увагу громадськості до вмісту калорій, цукру та інших поживних речовин у їжі, чіткого розуміння того, що саме ми їмо, досі немає. Проте дослідження доводять, що це може бути важливим фактором для визначення ризику виникнення багатьох хронічних недуг, таких як ожиріння, діабет та серцево-судинні захворювання [1]. Аби допомогти людям зосередитися на досягненні конкретних цілей, Philips раніше уже випустив мультипіч із технологією видалення жиру, а тепер готовий презентувати High-Speed Connected Blender.

 

Цей розумний блендер допомагає людям знизити рівень споживання цукру та калорій, зарядити їх енергією й покращити їхній загальний стан здоров’я. Інтегрована шкала блендера звільняє від необхідності попередньо дозувати інгредієнти та здійснює детальний аналіз вмісту поживних речовин, тоді як ще один додаток Philips NutriU виконує роль персонального дієтолога і пропонує індивідуальні рекомендації й сотні рецептів збалансованого харчування.

Додаток Philips SmartSleep для покращення якості сну, який працює на основі штучного інтелекту

Майже 40% людей у віці від 25 до 54 років сплять менше рекомендованих семи годин на добу, що спричиняє втрату концентрації на наступний день [2]. Дослідження [3] підтверджують те, що глибокий сон, а саме — його повільна фаза, мають вирішальне значення для перезапуску мозкової активності, що дає змогу бути більш сконцентрованим та енергійним упродовж дня.

 

Нове рішення SmartSleep розроблене Philips спеціально для людей, спосіб життя яких не залишає їм достатньо часу на сон. На відміну від інших трекерів, які просто моніторять модель сну користувача, SmartSleep збільшує його глибину і тривалість. Він використовує два невеликих датчики й розширені алгоритми, які точно ідентифікують різні фази сну протягом ночі. Виявляючи фази глибокого сну, технологія продовжує їх за допомогою аудіотонів, а додаток фіксує динаміку покращення сну з часом й дає поради та рекомендації. SmartSleep використовує дані, зібрані Philips за останнє десятиліття — більш ніж 2,8 мільярда ночей. Philips тісно співпрацює із Медичною консультативною радою зі сну, до складу якої входять всесвітньо відомі фахівці та науковці, котрі відіграли вирішальну роль у комплексному розробленні SmartSleep. Його ефективність перевірена в рандомізованому клінічному випробуванні, яке продемонструвало збільшення тривалості глибокого сну серед учасників. Вони також показали значно кращі результати під час дослідження на пам’ять та моторику [4].

 

Нещодавно продавши свій мільярдний електроприлад для догляду за волоссям на шкірі обличчя, на IFA Philips презентував девайс Shaver Series 9000 Prestige, — пристрій для безкомпромісного гоління, максимально наближеного до ефекту небезпечної бритви [5]. Він обладнаний новими гострими лезами NanoTech та сенсором BeardAdapt Sensor, який змушує бритву автоматично підлаштовуватись під волосся користувача 15 разів на секунду, забезпечуючи максимально чисте гоління. З-поміж інших інновацій, представлених на виставці IFA у Берліні, — кавомашина Philips 5000 LatteGO і додаток Philips Pregnancy+, а також трекер для вагітних на кожен день. Ці новинки презентували разом з низкою інших нововведень для сну, догляду за порожниною рота, очищення повітря, харчування й догляду за собою.

[1] WHO. Diet, nutrition and the prevention of chronic diseases. Report of the joint WHO/FAO expert consultation

WHO Technical Report Series, No. 916 (TRS 916) Geneva, 28 January - 1 February 2002

[2] CDC, 2011. Data analysis from the 2005–2008 National Health and Nutrition Examination Survey (NHANES) - cross-sectional design. Stratified, multistage probability sample of the civilian noninstitutionalized U.S. population. N=  10,896. 74.8% response rate

[3] C. Weller. “Why We Sleep: SHY Hypothesis Claims Our Brain Must ‘Pay the Price for Learning”, Medical Daily. 6. Published January 9, 2014.

[4] A. Mahadevan, G. Garcia-Molina. “SmartSleep: quantifying slow wave activity enhancement”

[5] 756 evaluations by 7 barbers with 108 consumers, Germany

About Royal Philips

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) — це провідна технологічна компанія, націлена на поліпшення здоров’я людей та забезпечення кращих результатів на всіх етапах континууму здоров'я  від ведення здорового способу життя та профілактики до діагностики, лікування та догляду у домашніх умовах. Philips використовує передові технології та глибокі клінічні та споживчі знання для постачання інтегрованих рішень. Штаб-квартира Philips знаходиться в Нідерландах, компанія займає лідируючі позиції в галузі медичної візуалізації, терапії під візуальним контролем, моніторингу пацієнтів та медичної інформатики, а також у галузі догляду за здоров’ям та домом споживачів. Портфоліо технологій Philips для персонального здоров'я та медичних систем у 2017 році згенерувало обсяг продажів у 17,8 млрд євро. У компанії працює близько 74 000 співробітників, які здійснюють продажі та надають послуги у більш ніж 100 країнах. Новини про компанію Philips Україна можна знайти на веб-сайті https://www.philips.ua

ДокладнішеЗгорнути

Теми

Контактна інформація

Оксана Балясникова

Оксана Баляснікова

PR-менеджер

Тел: +38 (044) 490 98 48

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Мультимедійні матеріали

Поділитися в соцмережах

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Радимо переглядати наш сайт в останній версії браузера Microsoft Edge, Google Chrome або Firefox.