Центр новин | Україна

жовт. 10, 2018

Генеральним директором Philips в Україні призначено Сергія Гонтаря

З 21 вересня 2018 року позицію генерального директора Philips Україна займає Сергій Гонтар. Він замінив на цій посаді Ірину Березовську, яка керувала бізнесом компанії в Україні з 2015 року й отримала призначення в головному офісі Philips у Нідерландах у зв’язку з підвищенням.

Раніше Сергій Гонтар більше 15 років успішно працював у сфері споживчих товарів й охорони здоров’я — у компанії P&G Україна. До команди Philips Україна він долучився в лютому 2018 року, обійнявши посаду директора з продажів. За цей час бізнес компанії в Україні зміцнився, зокрема завдяки успішній стратегії, що базується на цінностях споживача.

Сергій Гонтар
Робити життя людей кращим завдяки значущим інноваціям — глобальна місія компанії Philips, яка до 2025 року повинна покращити життя 3 мільярдів людей, — повідомив Сергій. — І я зроблю все можливе, аби в Україні стратегія компанії реалізовувалась так само успішно, як і в усьому світі.

Новому призначенню значною мірою посприяв багатий досвід Сергія Гонтаря з питань стратегічного планування на багатьох позиціях на ринках України, Східної Європи, Європи, Близького Сходу й Африки в компанії P&G.
 

Директором з продажів стала Іванна Бережанська, яка працює в Philips Україна з 2011 року. За сім років Іванна пройшла шлях від менеджера по роботі з ключовими партнерами в рітейлі, у результаті очоливши цей підрозділ, до директора з торгового маркетингу, показуючи високі досягнення і професійну експертизу. На новій посаді, як і раніше, пріоритетними напрямами діяльності Іванни стануть розвиток команди та взаємовигідне партнерство. У зоні відповідальності директора з продажів знаходиться розвиток продажів та реалізація нових бізнес-можливостей компанії на ринку України.

Simon Mcguire

About Royal Philips

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) — це провідна технологічна компанія, націлена на поліпшення здоров’я людей та забезпечення кращих результатів на всіх етапах континууму здоров'я  від ведення здорового способу життя та профілактики до діагностики, лікування та догляду у домашніх умовах. Philips використовує передові технології та глибокі клінічні та споживчі знання для постачання інтегрованих рішень. Штаб-квартира Philips знаходиться в Нідерландах, компанія займає лідируючі позиції в галузі медичної візуалізації, терапії під візуальним контролем, моніторингу пацієнтів та медичної інформатики, а також у галузі догляду за здоров’ям та домом споживачів. Портфоліо технологій Philips для персонального здоров'я та медичних систем у 2017 році згенерувало обсяг продажів у 17,8 млрд євро. У компанії працює близько 74 000 співробітників, які здійснюють продажі та надають послуги у більш ніж 100 країнах. Новини про компанію Philips Україна можна знайти на веб-сайті https://www.philips.ua

ДокладнішеЗгорнути

Теми

Контактна інформація

Оксана Балясникова

Оксана Баляснікова

PR-менеджер

Тел: +38 (044) 490 98 48

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Поділитися в соцмережах

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Радимо переглядати наш сайт в останній версії браузера Microsoft Edge, Google Chrome або Firefox.