Центр новин | Україна

квіт. 07, 2016

Ініціатива «Дивосерце» допомогла забезпечити дитячий кардіоцентр сучасним обладнанням

В рамках благодійної ініціативи «Дивосерце» компанія Philips з партнерами протягом двох місяців акумулювали 1 млн. грн, на яке придбали медичне обладнання.

 

За даними ВООЗ щорічно в Україні народжується близько 5 000 дітей з вродженими аномаліями серцево-судинної системи. Рівень смертності при вроджених вадах серця сягає 80%. Близько 40% дітей з вродженою вадою серця помирає у віці до 1 місяця. Однак більшість таких дітей можна врятувати, якщо вчасно зробити операцію. Саме такі операції проводить в Україні Науково-практичний медичний центр дитячої кардіології та кардіохірургії – найбільший кардіохірургічний центр Європи. Близько 70% дітей України, яким необхідна термінова оперативна кардіологічна допомога, отримують її в Центрі.

 

У листопаді та грудні в рамках соціальної відповідальності компанія Philips спільно з торговельною мережею «Фокстрот» та за підтримки благодійного фонду «Відкриті серця» запустила благодійну акцію «Дивосерце». Завдання ініціативи – акумулювати
1 000 000 грн. на придбання сучасного медичного обладнання для Центру дитячої кардіології та кардіохірургії. Взяти участь в акції міг кожен охочий – для цього потрібно було зробити покупку техніки Philips в магазині торговельної мережі «Фокстрот». З кожної покупки компанія Philips перераховувала частину грошей на придбання обладнання для Кардіоцентру. В знак подяки кожен покупець отримував сувенірна серце, яке спеціально для акції розробила посол програми і відомий український дизайнер Вікторія Гресь.

equipment 1

Акція «Дивосерце» дозволила акумулювати 1 000 000 грн. На ці гроші було придбано пересувний компактний рентгенівський апарат Practix 360, що забезпечує високу якість рентгенівських знімків.

 

Крім того, до соціальної ініціативи приєдналася міжнародна благодійна організація Philips Foundation, яка додатково виділила на потреби Кардіоцентру 30 000 євро. Це дозволило додатково придбати три портативних монітора пацієнта IntelliVue MX450, які призначені для отримання всіх необхідних даних про стан хворого.

equipment 2

«Ми дякуємо всім, хто взяв участь в акції «Дивосерце». Завдяки небайдужим українцям ми змогли придбати найсучасніше обладнання для Кардіоцентру. Це був перший проект по ряду ініціатив Philips, завдання яких - боротися з серцево-судинними хворобами, важливою проблемою для українського суспільства», - коментує Ірина Березовська, генеральний директор компанії Philips в Україні.

 

«Наш центр – найбільший в Європі. Ми допомагаємо дітям з самого народження, близько 70% немовлят з усієї України отримують допомогу саме в нашому закладі. Але успіхи в лікуванні неможливі без використання сучасних розробок науки і техніки. Іноді дуже складно транспортувати хвору дитину після важкої кардіохірургічної операції, а новий пересувний рентгенапарат та портативні монітори Philips дозволяють провести необхідні обстеження прямо в палаті, без переміщення маленьких пацієнтів », - Ілля Ємець, директор науково-практичного центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України, доктор медичних наук, заслужений лікар України.

equipment 3

Про мобільну рентгенографічну систему Practix 360:

Philips Practix 360 – пересувний рентгенівський апарат, що забезпечує незмінно високу якість рентгенівських знімків в умовах стаціонару. Легкий, компактний апарат унікальної конструкції оснащений чотирма поворотними колесами, які дозволяють переміщати його в будь-якому напрямку. Палатним рентгеном Practix 360 легко маневрувати у вузьких коридорах і поміж близько розташованими рядами ліжок. Апарат розрахований на тривалий термін служби і дозволяє виконувати всі стандартні рентгенівські дослідження. Крім того, він оснащений набором спеціальних функцій, завдяки яким він стає ідеальним рішенням для діагностичних досліджень в педіатрії.

 

Про портативний монітор пацієнта IntelliVue MX450

IntelliVue MX450 – сенсорний широкоформатний екран з діагоналлю 12 дюймів. Зручний і простий інтерфейс моніторів дозволяє приділяти більше уваги наданню допомоги пацієнтам замість того, щоб витрачати час на освоєння пристрою. Володіє вбудованими клінічними інструментами, завдяки яким можна узагальнювати і візуалізувати комплекс медичних даних і виявляти взаємозв'язки між ними, створювати докладні електронні медичні картки. Оптимізовано для складних робочих процесів – оснащений вбудованою ручкою, може працювати на батареї, виконаний в надійному корпусі і підходить для транспортування по медичній установі.

 

Про компанію Royal Philips:

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) – це міжнародна компанія, що працює в індустрії «здоров'я і благополуччя» і націлена на поліпшення якості життя людей шляхом впровадження значущих інновацій в галузі охорони здоров'я, споживчих товарів і світлових рішень. Штаб-квартира Philips знаходиться в Нідерландах. У 2013 році обсяг продажів становив 23,3 млрд. євро, а в представництвах компанії працюють 115 000 співробітників у більш ніж в 100 країнах. Компанія займає лідируючі позиції в розробці обладнання для кардіології, невідкладної допомоги та медичного обслуговування на дому, в області енергоефективних світлотехнічних рішень та інноваційних систем освітлення, а також електробритв та засобів особистої гігієни, домашніх і портативних систем розваги, а також приладів і засобів для догляду за порожниною рота. Новини про компанії Philips ви зможете знайти на веб-сайті https://www.philips.ua/ru

або на нашій сторінці в соціальній мережі Facebook https://www.facebook.com/PhilipsUkraine.

 

ПРО ПАРТНЕРІВ

 

Про бренд Victoria Gres:

Бренд Victoria Gres був створений в 1993 році художником і дизайнером Вікторією Гресь. Це інтелектуальний одяг з підкреслено декоративними рішеннями. Вікторія багато років присвятила розробці авторських технологій фарбування та оздоблення тканин. Створений у 1993 році, сьогодні бренд Victoria Gres – це три лінії одягу Victoria Gresby GRES, Victoria Gres DENIM, Victoria GresCouture, а також лінія авторських аксесуарів. Крім того, активно розвивається напрямок Gresdécor. Більше інформації на http://www.victoriagres.com/ .

 

Про торговельну мережу «Фокстрот»:

ТМ «Фокстрот. Техніка для дому» є провідною роздрібною мережею з продажу електроніки та побутової техніки в Україні, а також лідером у своїй категорії за рівнем знання, відвідування та покупок за даними TNS Ukraine (MMI за 1 квартал 2015 року). Станом на лютий 2016 року в Україні налічується 180 супермаркетів ТМ «Фокстрот. Техніка для дому». Магазини представлені в 89 обласних і районних центрах України. Більше інформації на http://www.foxtrot.com.ua/.

 

Про науково-практичний медичний центр дитячої кардіології та кардіохірургії України:

Центр є головною установою Міністерства охорони здоров'я України в галузі дитячої кардіології та кардіохірургії, основним методичним та лікувальним центром. Тут проводять діагностику, медикаментозне лікування та хірургічну корекцію вроджених вад серця і судин у дітей. Центр – єдиний високоспеціалізований медичний заклад в Україні, де проводять корекцію складних вроджених вад серця незалежно від віку пацієнта. Стратегія Центру спрямована на ранню діагностику патології та своєчасну корекцію вади для забезпечення високої ефективності лікування. Більше інформації на http://uccc.com.ua/.

 

Про БФ «Відкриті серця України»:

Благодійна фундація «Відкриті серця України» - це фонд допомоги кардіологічним відділенням дитячих лікарень України. Завдяки однодумцям у Фонду є можливість реалізовувати проекти відразу в декількох напрямках: Здоров'я, Освіта, Суспільство, Спорт, Культура. На сьогоднішній день БФ «Відкриті серця України» входить до числа кращих благодійних організацій України (за результатами рейтингу HALLMARKER 2013 року). Більше інформації на http://openhearts.ua/.

Про Royal Philips

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) – це провідна технологічна компанія, націлена на поліпшення якості життя людей на всіх етапах континууму здоров'я – від ведення здорового способу життя, профілактики та ранньої діагностики до лікування та догляду у домашніх умовах. Philips володіє глибокою експертизою в сфері споживчих товарів і охорони здоров'я та використовує передові технології для надання комплексних рішень. Штаб-квартира Philips знаходиться в Нідерландах, компанія займає лідируючі позиції в галузі медичної візуалізації, моніторингу пацієнтів і ІТ-систем, а також рішень для персонального догляду і техніки для дому. У 2016 році обсяг продажів рішень Philips для здоров'я і охорони здоров'я склав 17,4 млрд євро. У компанії працюють 71 000 співробітників більш ніж у 100 країнах. Новини про компанію Philips ви зможете знайти на веб-сайті http://www.philips.ua/ru

ДокладнішеЗгорнути

Теми

Контактна інформація

Оксана Балясникова

Оксана Баляснікова

PR-менеджер

Тел: +38 (044) 490 98 48

Поділитися в соцмережах

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Радимо переглядати наш сайт в останній версії браузера Microsoft Edge, Google Chrome або Firefox.