Центр новин | Україна

Wish-list на 8 березня: 5 ідей, які точно спрацюють

8 березня, 2016

8 березня – як солодко звучить це слово для всіх дівчат України. Тут тобі і вихідний, і увагу, і, звичайно ж, подарунки.

 

Як уберегти себе від стандартного подарункового набору «квіти плюс цукерки» і отримати те, про що насправді мрієш? Скласти актуальний wish-list з корисними рекомендаціями від Philips!

 

Стандартна процедура вибору подарунків на 8 березня зазвичай виглядає так – за два тижні до свята наполегливо вивідувати у дівчат, що ж їм подарувати. У той час як існує більш інноваційне рішення – сервіси для складання wish-lists. Вони дозволяють створювати власні списки бажань, публікувати їх в соціальних мережах і навіть залишати посилання на відповідні магазини, в яких можна придбати подарунок. І ніяких незручних розмов, сорому і марно витрачених грошей – тільки радість від довгоочікуваних приголомшливих подарунків. Щоб створити свій wish-list, візьми на озброєння наступні сервіси: wishround.com, wishlistr.com, startwish.ru, lesterwish.com.

wishlist

Створила? А тепер давай наповнювати його найбажанішими подарунками від Philips!

 

Кожна дівчина мріє про красиве, блискуче, слухняне волосся. І тут на допомогу приходить дует для волосся Philips з інноваційною технологією MoistureProtect: фен HP8280 і стайлер HP8372. Вони розроблені спеціально, щоб мінімізувати втрату природної вологи у волоссі і запобігти висушуванню і перегріву локонів. Спеціальний датчик зчитує кількість вологи при укладанні волосся і передає інформацію на мікропроцесор, який підбирає найбільш підходящу температуру для укладання. Висушуй і випрямляй волосся без шкоди!

wishlist-2

Мрієш створювати салонні укладки без допомоги стилістів в домашніх умовах? Сміливо додавай в свій wish-list стайлер для автоматичної завивки волосся Philips ProCare Auto. Завдяки професійному мотору цей чудо-гаджет автоматично накручує пасмо волосся на титаново-керамічний нагрівальний елемент і створює ідеальні завитки. Тобі потрібно тільки розділити волосся на секції, визначити потрібний розмір прядки за допомогою спеціального аксесуара, вибрати температуру, час завивки і напрямок локона, помістити пасмо в стайлер, а далі Philips ProCare Auto зробить все сам. Вибираючи одне з 3-х налаштувань температури, а також задаючи різні напрямки завивки, можна без особливих зусиль створювати недбалі вільні хвилі або стильні пружні кучері. А унікальна теплоізолююча камера зробить завивку абсолютно безпечною, ніяких опіків. Тепер кожен твій локон буде ідеальним!

wishlist-3

Хочеш посмішку, як у голлівудської зірки? Замовляй в подарунок електричну зубну щітку Philips Sonicare DiamondClean. Завдяки високій швидкості руху щетинок (31 000 вібрацій на хвилину) динамічний потік рідини очищає зуби з усіх боків, проникаючи в усі важкодоступні місця і вздовж лінії ясен. Тільки уяви, ця зубна щітка робить стільки ж рухів за 2 хвилини, скільки звичайна щітка робить за місяць. Ідеальна чистота і гігієна твоїх зубів – приваблива перспектива, чи не так?

wishlist-4

А може твоє найзаповітніше бажання – ідеально гладка шкіра без єдиного волоска? Тоді вибирай в подарунок фотоепілятор Philips Lumea Advanced SC1995. Це ефективна салонна епіляція із застосуванням інноваційної технології інтенсивного світлового імпульсу (IPL). Компанія Philips адаптувала цю технологію для безпечного використання в комфортній домашній обстановці. В результаті зростання волосся на тілі поступово скорочується, а при проведенні повторних процедур шкіра зберігає чудову гладкість до 8 тижнів. Діставай з шафи коротку спідницю, весна вже зовсім близько!

wishlist-5

Хто придумав, що всі дівчата мріють зустрітися з принцом на білому коні? А ось і неправда, всі дівчата мріють смачно їсти і залишатися в прекрасній формі! І для цього існує ідеальна помічниця – мультипіч HD9235/20 від Philips. Завдяки технології циркуляції гарячого повітря Rapid Air вона здатна готувати страви з хрусткою скоринкою і з мінімальною кількістю масла або зовсім без нього. Стейки, картопля фрі, курячі крильця і ​​все без шкоди для здоров'я і фігури – це ж, як сон. А з мультипіччю Philips для тебе він стане реальністю!

wishlist-6

Сміливо пошерюй свій wish-list в соціальних мережах і чекай подарунки. Адже це 8 березня, а ти гідна найкращого! Зі святом, красуня!

Будемо раді надати будь-яку додаткову інформацію і відповісти на питання, що цікавлять: 

Марина Різник, PRP

Телефон: +38 063 983 88 11

E-mail: MReznik@prp.com.ua

 

Віктор Зінченко, PR-менеджер, Philips

Телефон: +38 044 490 98 48

E-mail: victor.zinchenko@philips.com

Web: https://www.philips.com, https://www.philips.ua/ru

Про компанію Royal Philips:

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) – це міжнародна компанія, що працює в індустрії «здоров'я і благополуччя» і націлена на поліпшення якості життя людей шляхом впровадження значущих інновацій в галузі охорони здоров'я, споживчих товарів і світлових рішень. Штаб-квартира Philips знаходиться в Нідерландах. У 2013 році обсяг продажів становив 23,3 млрд. євро, а в представництвах компанії працюють 115 000 співробітників у більш ніж в 100 країнах. Компанія займає лідируючі позиції в розробці обладнання для кардіології, невідкладної допомоги та медичного обслуговування на дому, в області енергоефективних світлотехнічних рішень та інноваційних систем освітлення, а також електробритв та засобів особистої гігієни, домашніх і портативних систем розваги, а також приладів і засобів для догляду за порожниною рота. Новини про компанії Philips ви зможете знайти на веб-сайті https://www.philips.ua/ru або на нашій сторінці в соціальній мережі Facebook https://www.facebook.com/PhilipsUkraine.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Радимо переглядати наш сайт в останній версії браузера Microsoft Edge, Google Chrome або Firefox.