Центр новин | Україна

квіт. 29, 2016

Секрети швидкого прибирання від популярних українських блогерів

Відверто кажучи, для багатьох жінок прибирання будинку – не найулюбленіше заняття. Своїми лайфхаками швидкого прибирання з нами поділилися українські Youtube-блогери.

 

Кому подобається витрачати свій вільний час на рутинну роботу? За статистикою середньостатистична жінка за все життя проводить близько року, прибираючи свій будинок. Тільки подумати, цілих 365 днів протирати пил, мити підлогу, прати. Але бувають такі ситуації, коли потрібно дуже швидко привести свою квартиру в порядок. І ми розповімо тобі, як це зробити. Своїми лайфхаками швидкого прибирання з нами поділилися українські Youtube-блогери.

Настя Антонова, автор однойменного блога на Youtube:

«Всі ми періодично стикаємося з ситуацією, коли незаплановано повинні зайти друзі або родичі. Дуже важливо в цей момент мати під рукою правильних помічників. Щоб до блиску натерти змішувачі та дзеркала, я використовую спеціальну рукавичку для миття автомобілів – вона не залишить сліди ворсу після себе і добре відполірує поверхні. Пилосос 2-в-1 допоможе оперативно пропилососити і водночас промити підлогу. Дуже важливо, щоб гостей зустрічав приємний запах. Використовуйте якісні ароматизатори – дифузори, дезодоранти або невеликі саше, які будуть освіжати квартиру. Ну і маленькі бонуси – капці для гостей і рушник для рук, які вони, напевно, оцінять».

«У прибиранні я зазвичай використовую тільки органічні миючі засоби. При цьому необов'язково купувати дорогі. Харчова сода виступає відмінним миючим абразивним засобом, а оцтом, розбавленим водою, можна обробляти скла і дзеркала. Для видалення вапняного нальоту досить покласти на пляму губку, змочену в оцті на 10 хвилин, і потім протерти насухо. Для всіх видів прибирання я використовую ганчірочки з мікрофібри – вони дуже м'які, не дряпають поверхню і не залишають розводів. Ними можна протирати поверхні і без будь-яких засобів.

А для найскладніших плям я використовую секретну зброю – меламінові губки: вони здорово справляються з будь-якими плямами невідомого походження та видаляють їх з поверхні, як ластик. У родині, де живуть двоє маленьких діток, вони просто незамінні».

Для допомоги кожній з нас компанія Philips пропонує свій інноваційний лайфхак – бездротовий пилосос 2-в-1 для сухого та вологого прибирання PowerPro Aqua.

 

Цей прилад – втілення всіх переваг сучасних технологій, які ти оціниш з першої хвилини використання нового гаджета. Скільки часу ти витрачала на те, щоб спочатку пропилососити весь будинок, потім помити підлогу? Забудь про це. Тепер ти можеш робити це одночасно – швидко, легко і мобільно. Пристрій відмінно підходить для частого швидкого прибирання будь-яких підлогових покриттів.

Тепер жодних проводів і шнурів: легка конструкція нового пилососа PowerPro Aqua забезпечує хорошу маневреність під час прибирання і зручне управління, а контейнер для води легко кріпиться за допомогою магнітів до пилососа. Прилад одночасно виконує сухе і вологе прибирання.

Аеродинамічна конструкція PowerCyclone забезпечує постійну потужність всмоктування навіть при заповненому контейнері, відокремлюючи частинки пилу від повітря.

 

Завдяки унікальній системі зволоження і спеціальним мікроотворам прилад самостійно контролює рівень подачі води. Ніяких розводів і протікань! За бажанням, в воду можна також додати миючі засоби або ароматизатор.

Тришаровий фільтр, що миється, розроблений на основі німецької технології, вловлює найдрібніші частинки пилу і забезпечує винятковий результат.

 

Візьми на озброєння наші лайфхаки, і ти по-новому оціниш процес прибирання будинку!

Про Royal Philips

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) – це провідна технологічна компанія, націлена на поліпшення якості життя людей на всіх етапах континууму здоров'я – від ведення здорового способу життя, профілактики та ранньої діагностики до лікування та догляду у домашніх умовах. Philips володіє глибокою експертизою в сфері споживчих товарів і охорони здоров'я та використовує передові технології для надання комплексних рішень. Штаб-квартира Philips знаходиться в Нідерландах, компанія займає лідируючі позиції в галузі медичної візуалізації, моніторингу пацієнтів і ІТ-систем, а також рішень для персонального догляду і техніки для дому. У 2016 році обсяг продажів рішень Philips для здоров'я і охорони здоров'я склав 17,4 млрд євро. У компанії працюють 71 000 співробітників більш ніж у 100 країнах. Новини про компанію Philips ви зможете знайти на веб-сайті http://www.philips.ua/ru

ДокладнішеЗгорнути

Теми

Контактна інформація

Оксана Балясникова

Оксана Баляснікова

PR-менеджер

Тел: +38 (044) 490 98 48

Поділитися в соцмережах

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Радимо переглядати наш сайт в останній версії браузера Microsoft Edge, Google Chrome або Firefox.