Центр новин | Україна

жовт. 12, 2017

СТАНЬ ПОВЕЛИТЕЛЕМ ГОЛІННЯ РАЗОМ З PHILIPS


PHILIPS ЗАПУСКАЄ НОВУ ЛІНІЙКУ ЕЛЕКТРИЧНИХ БРИТВ, ПРИУРОЧЕНУ ДО ВИХОДУ ФІЛЬМУ ЗОРЯНІ ВІЙНИ™:
ОСТАННІ ДЖЕДАЇ

Київ, Україна - Сьогодні компанія RoyalPhilips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) оголошує про запуск нової лінійки електричних бритв для обличчя StarWars. Чотири нові бритви, натхненні фільмом Зоряні Війни: Останні джедаї, - є частиною підтримки нової серії всесвітньо відомої космічної саги.

 

Нова колекція бритв поєднує в собі передові технології гоління, особливості конструкції та дизайн, що нагадує героїв фільму «Зоряні війни».

 

«Нова лінійка бритв об'єднує технологічні інновації Philips з фабрикою уяви «Зоряних війн». Так, більшість продуктів лінійки оснащена передовою технологією - системою лез V-TrackPro, яка забезпечує ідеальну якість гоління та підходить навіть для триденної щетини. Водночас кожна з бритв тісно пов'язана з культовими образами з фільмів «Зоряні війни»», - коментує Роман Дмитрик, керівник напрямку чоловічих продуктів Philips в  Україні.

Представляючи Світлу сторону, бритва Philips серії SW7700 є найкращим пристроєм Philips для чутливої ​​шкіри. Вона зручно ковзає по обличчю, легко збриваючи навіть триденну щетину завдяки системі V-Track PRO, яка складається з 72 самозагострювальних лез V-подібної форми. Комфортне гоління досягається також завдяки кільцям SkinGlide з мікрогранульованим покриттям, що зменшують тертя. На корпусі приладу можна розгледіти символи Опору: сріблястий і бірюзовий градієнт, який імітує промінь світла, що виходить із рукоятки джедайського меча, і емблему Ордена джедаїв, котра спалахує при використанні бритви. Прилад упакований в преміальну подарункову коробку.

Стати на Темну сторону Сили можна з преміальною бритвою Philips серії SW9700. Ця бритва забезпечує винятковий комфорт і гладкість гоління завдяки унікальній технології V-TrackPrecisonPro - системі лез, яка справляється навіть з триденною щетиною. Дизайн бритви виконаний в драматичному червоному й чорному градієнтах з малюнком на ручці та кнопкою зарядки, що повторює прапор Першого Ордена. Технологічність гаджета підкреслює силу свого героя. Головки СontourDetect рухаються в 8 напрямках, щоб забезпечити найбільш гладке гоління, а інтелект приладу дозволяє зберігати персональне налаштування гоління. Преміальна подарункова коробка, оформлена в стилістиці Першого Ордена, підкреслює «темний» характер бритви.

Бритва Philips SW6700, стилізована під зоряний винищувач командира По Дамерона аж до подряпаної металевої обробки й червоних смуг, гарантує швидке і неймовірно гладке гоління. Коли бритва рухається по шкірі, вона автоматично підлаштовується під кожен вигин обличчя та шиї завдяки голівкам СontourDetect, які рухаються в 8 напрямках. Система лез V-TrackPrecision PRO акуратно захоплює і направляє волосинки навіть триденної щетини, а також волоски, що прилягають до шкіри, забезпечуючи ідеальну якість гоління. Режим Turbo+ гарантує ще більш швидке гоління навіть густої бороди. Під час використання бритви на рукоятці загоряється символ X-wing.

Швидке і бездоганне гоління - це бритва Philips серії SW5700, що нагадує улюблений багатьма персонаж - дроїда-астромеханіка BB-8 зі знаковою оранжево-білою кольоровою схемою. Система лез ComfortCut із закругленими краями  забезпечує ідеальне ковзання та захищає від порізів і подразнень. Головки Flex рухаються незалежно одна від одної в 5 напрямках, підтримуючи оптимальний контакт зі шкірою для швидкого і гладкого гоління навіть на шиї та підборідді.

Кожна з бритв лінійки «Зоряні війни» оснащена технологією AquaTec для сухого і вологого гоління, має в комплекті компактний тример SmartClick для моделювання вусів і підрівнювання скронь,  упакована в коробку з зображенням героя, якого вона зображує.

Про Royal Philips


Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) – це провідна технологічна компанія, націлена на поліпшення якості життя людей на всіх етапах континууму здоров'я – від ведення здорового способу життя, профілактики та ранньої діагностики до лікування та догляду у домашніх умовах. Philips володіє глибокою експертизою в сфері споживчих товарів і охорони здоров'я та використовує передові технології для надання комплексних рішень. Штаб-квартира Philips знаходиться в Нідерландах, компанія займає лідируючі позиції в галузі медичної візуалізації, моніторингу пацієнтів і ІТ-систем, а також рішень для персонального догляду і техніки для дому. У 2016 році обсяг продажів рішень Philips для здоров'я і охорони здоров'я склав 17,4 млрд євро. У компанії працюють 71 000 співробітників більш ніж у 100 країнах. Новини про компанію Philips ви зможете знайти на веб-сайті http://www.philips.ua/ru

ДокладнішеЗгорнути

Теми

Контактна інформація

Оксана Балясникова

Оксана Баляснікова

PR-менеджер

Тел: +38 (044) 490 98 48

Поділитися в соцмережах

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Радимо переглядати наш сайт в останній версії браузера Microsoft Edge, Google Chrome або Firefox.