Центр новин | Україна

Ідеальний День святого Валентина - корисні поради від Philips

14 лютого, 2016

Влаштуй для коханого незабутній День святого Валентина з підказками від Philips.

 

За що ми так любимо День святого Валентина? За квіти і подарунки, за теплі слова і поцілунки, за посмішки і романтичні сюрпризи? Звичайно ж, за все разом, а особливо – за можливість порадувати кохану людину. Влаштуй для коханого незабутній День святого Валентина з підказками від Philips.

 

Перефразовуючи відому приказку, - як день почнеш, так його і проведеш. А значить, прокидаємося з правильної ноги, голосно включаємо улюблену музику і приступаємо до підготовки до свята. Починаємо з себе любимої – ранковий душ додасть енергії на цілий день. А окремий заряд бадьорості легко подарує білосніжна посмішка після чистки зубів з електричною щіткою Philips Sonicare Diamond Clean. Звукова технологія Sonic допомагає очистити важкодоступні міжзубні проміжки. У порівнянні зі звичайною зубною щіткою Philips Sonicare видаляє в 7 разів більше зубного нальоту. Сьогодні твоя посмішка буде виблискувати не гірше діамантів.

Влаштуй для коханого незабутній День святого Валентина з підказками від Philips.
Влаштуй для коханого незабутній День святого Валентина з підказками від Philips.

valentine 1

Знаєш, як іноді буває з чоловіками – вони забувають про свято всіх закоханих. Краще перестрахуватися – відправ йому романтичне повідомлення з інтригуючими обіцянками на вечір. Так він буде цілий день чекати зустрічі і обов'язково приготує подарунок, якщо раптом не встиг.

 

Сюрприз анонсований, а у тебе ще купа справ попереду. Наприклад, створити чарівний романтичний образ на вечір. Швидко і без шкоди для волосся допоможе висушити голову фен Philips HP8280 з інноваційною технологією MoistureProtect. Вона захистить твої волосся від ламкості, пересушене і втрати вологи. Інфрачервоний датчик в фені визначає рівень зволоженості волосся, підбирає відповідну температуру – і в результаті зберігається до 85% природної вологи у волоссі. А про гладкість і блиск волосся подбає система іонізації.

valentine-2

Сьогодні ж свято, тому укладка повинна бути особливою. Забудь про хвостики і пучки – розкішні локони стануть твоєю зброєю зі зваблення. Тут на допомогу прийде інноваційний стайлер для автоматичної завивки волосся Philips ProCare Auto. Він автоматично накручує пасмо волосся на титаново-керамічний нагрівальний елемент і створює ідеальні завитки. Обирай тільки режим, час і напрям завивки, щоб створювати недбалі вільні хвилі або стильні пружні кучері, - саме те, що подобається твоєму чоловікові.

valentine 3

Не залишається часу на макіяж, тому що потрібно приготувати кращу вечерю в його житті? Не переживай – поки запікаються соковитий стейк і пряні овочі-гриль, ти зможеш присвятити себе створенню фінального образу. А все тому, що мультипіч HD9235/20 від Philips готує кулінарні шедеври практично без твоєї участі. Тобі потрібно тільки закинути інгредієнти, вибрати потрібний режим і отримати на виході ідеальне блюдо. Крім того, вона робить смакоту з категорії «шкідлива їжа» по-справжньому корисною. Завдяки технології циркуляції гарячого повітря Rapid Air ця чудо-машина здатна готувати страви з хрусткою скоринкою і з мінімальною кількістю масла або зовсім без нього. Просмажений стейк для твого чоловіка і овочі-гриль для тебе – все легко з мультипіччю Philips.

valentine 4

Отже, ти у всеозброєнні, ідеальна романтична вечеря на столі, а в комоді лежить стильно упакований подарунок. Так вже виходить, що кращий подарунок для нього – це завжди головний біль для неї. Але ми гарантуємо, що твій чоловік оцінить такий корисний і стильний гаджет, як високотехнологічна електрична бритва Philips Shaver Series 9000. Гнучкі головки гнуться в 8 напрямках, точно повторюючи контури особи і зрізуючи на 20% волосків більше. Більш гладке і швидке гоління забезпечує технологія з унікальними лезами V-Track і вбудована система подвійних лез Lift & Cut. Ця найдосконаліша з бритв Philips з технологією GyroFlex 4D дозволяє добитися ідеального результату гоління з мінімальним подразненням шкіри. А таке гоління – справжня чоловіча мрія, як і ідеальна кохана, - така, як ти.

valentine 5

Кохайте і будьте коханими! З Днем Святого Валентина!

Будемо раді надати будь-яку додаткову інформацію і відповісти на питання, що цікавлять: 

Маша Самойленко, PRP

Телефон: +38 063 275 05 79

E-mail: MSamoilenko@prp.com.ua

 

Віктор Зінченко, PR-менеджер, Philips

Телефон: +38 044 490 98 48

E-mail: victor.zinchenko@philips.com

Web: https://www.philips.com, https://www.philips.ua/ru

Про компанію Royal Philips:

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) – це міжнародна компанія, що працює в індустрії «здоров'я і благополуччя» і націлена на поліпшення якості життя людей шляхом впровадження значущих інновацій в галузі охорони здоров'я, споживчих товарів і світлових рішень. Штаб-квартира Philips знаходиться в Нідерландах. У 2013 році обсяг продажів становив 23,3 млрд. євро, а в представництвах компанії працюють 115 000 співробітників у більш ніж в 100 країнах. Компанія займає лідируючі позиції в розробці обладнання для кардіології, невідкладної допомоги та медичного обслуговування на дому, в області енергоефективних світлотехнічних рішень та інноваційних систем освітлення, а також електробритв та засобів особистої гігієни, домашніх і портативних систем розваги, а також приладів і засобів для догляду за порожниною рота. Новини про компанії Philips ви зможете знайти на веб-сайті https://www.philips.ua/ru або на нашій сторінці в соціальній мережі Facebook https://www.facebook.com/PhilipsUkraine.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Радимо переглядати наш сайт в останній версії браузера Microsoft Edge, Google Chrome або Firefox.