Центр новин | Україна

Виховуй корисні звички з Philips у Всесвітній день здоров’я ротової порожнини

21 березня, 2016

Топ-10 порад у догляді за ротовою порожниною

 

Дотримуючись своєї місії створювати значущі інновації для поліпшення якості життя людей, Royal Philips об'єдналася з Всесвітньою федерацією стоматологів (FDI World Dental Federation), щоб відзначити Всесвітній день здоров'я ротової порожнини в 2016 році й підвищити рівень обізнаності людей про важливість турботи про здоров'я ротової порожнини.

 

Ми починаємо стежити за гігієною ротової порожнини ще в дитинстві. І дуже важливо доглядати за зубами правильно, тому що з часом ігнорування цієї ранкової звички може призвести до погіршення стану здоров'я в цілому. Наприклад, неправильна гігієна ротової порожнини збільшує ризик виникнення діабету або захворювань серцево-судинної системи.

 Електричні зубні щітки зі звуковою технологією Philips Sonicare – №1 у світі за рекомендаціями стоматологів – вже багато років допомагають споживачам поліпшити стан здоров'я ротової порожнини. У 2016 році Philips спільно з експертами розповідають про те, як виховати корисні звички в догляді за зубами, щоб стати володарем здорової посмішки та гарного самопочуття.

 

10 простих порад, як сформувати правильні звички в догляді за ротовою порожниною: 

 

  1. Знайдіть спосіб контролювати час, щоб переконатися, що ви чистите зуби протягом повних 2-х хвилин для більш ретельного очищення. Чому б не ввімкнути в цей час свою улюблену пісню, яка допоможе сфокусуватися на самому процесі? Або використовувати електричну зубну щітку Philips Sonicare, яка допоможе контролювати весь процес чищення – кожні 30 секунд прилад буде нагадувати про необхідність перемістити голівку щітки на нову ділянку, а таймер відключить його через 2 хвилини?
  2. Чистіть зуби під правильним кутом. Переконайтеся, що голівка зубної щітки розташована під невеликим кутом (45 °) до лінії ясен. 
  3. Не забувайте про те, що потрібно доглядати за всією ротовою порожниною: навіть важкодоступні місця потребують ретельного чищення.
  4. Висовувати язик з рота – не завжди погано! Очищення язика – важливий етап у догляді за ротовою порожниною після того, як ви почистили зуби. Регулярно очищуючи свій язик, ви зможете боротися з бактеріями та запобігти неприємному запаху з рота.
  5.  Не має значення, наскільки завантаженим, важким або метушливим був робочий день, але чистити зуби необхідно 2 рази на день. Намагайтеся це робити один раз вранці й один раз ввечері, щоб уникнути утворення зубного нальоту та для підтримки ротової порожнини в хорошому стані.
  6. Привчіть себе ретельно полоскати рот антибактеріальним ополіскувачем після чистки зубів. Це зменшить кількість бактерій і зубного нальоту, а також захистить від хвороб ясен і неприємного запаху з рота.
  7. Ми прив'язуємося до речей дуже легко. Але якщо кожні 3 місяці не міняти зубну щітку, її щетина зношується. Для якісної чистки зубів ми рекомендуємо замінити стару щітку вже зараз!
  8. Використовуйте зубну нитку – це не займе багато часу, але допоможе запобігти карієсу, який розвивається в проміжках між зубами.
  9. Не має значення, їсте ви омлет чи вівсянку, завжди намагайтеся чистити зуби до сніданку. Це проста звичка, яку радять стоматологи в усьому світі, що здатна спричинити великі зміни. Видаляючи зубний наліт, який утворився за ніч, ви почнете свій день (і отримаєте насолоду від сніданку) з чистими зубами.
  10. Відчуйте абсолютно новий досвід! Замініть свою звичайну щітку на електричну і вже через тиждень ви побачите величезну різницю і будете  посміхатися більш впевнено.


«У компанії Philips наше завдання – створювати інновації та рішення, які покращують життя людей. Саме тому ми об'єдналися з Всесвітньою федерацією стоматологів, яка розділяє з нами схожі погляди й амбіції щодо поліпшення здоров'я ротової порожнини населення в усьому світі, – говорить Ірина Березовська, генеральний директор Philips в Україні. – Здоровий спосіб життя починається зі звички доглядати за ротовою порожниною, і справа не тільки в гарній усмішці, яку ви отримаєте. Протягом всього свого життя 90% світового населення стикається з хворобами порожнини рота. І Всесвітній день здоров'я ротової порожнини – це чудовий привід нагадати споживачам про те, як важливо відмовитися від шкідливих звичок на користь здорових». 

 

Більше про зубні щітки Philips Sonicare читайте тут: https://www.philips.ua/ru/c-m-pe/ohc-platform

 

Додаткова інформація про Всесвітній день здоров'я ротової порожнини знаходиться за посиланням: http://www.worldoralhealthday.com/

Топ-10 порад у догляді за ротовою порожниною
Топ-10 порад у догляді за ротовою порожниною
Топ-10 порад у догляді за ротовою порожниною

Будемо раді надати будь-яку додаткову інформацію і відповісти на питання, що цікавлять: 

Віка Страдомська, Be-it Agency

Телефон: +38 050 139 92 55

E-mail: VStradomska@be-it.com.ua 

 

Віктор Зінченко, PR-менеджер, Philips

Телефон: +38 044 490 98 48

E-mail: victor.zinchenko@philips.com

Web: https://www.philips.ua/ru

Про компанію Royal Philips:

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) – це міжнародна компанія, що працює в індустрії «здоров'я і благополуччя» і націлена на поліпшення якості життя людей шляхом впровадження значущих інновацій в галузі охорони здоров'я, споживчих товарів і світлових рішень. Штаб-квартира Philips знаходиться в Нідерландах. У 2013 році обсяг продажів становив 23,3 млрд. євро, а в представництвах компанії працюють 115 000 співробітників у більш ніж в 100 країнах. Компанія займає лідируючі позиції в розробці обладнання для кардіології, невідкладної допомоги та медичного обслуговування на дому, в області енергоефективних світлотехнічних рішень та інноваційних систем освітлення, а також електробритв та засобів особистої гігієни, домашніх і портативних систем розваги, а також приладів і засобів для догляду за порожниною рота. Новини про компанії Philips ви зможете знайти на веб-сайті https://www.philips.ua/ru або на нашій сторінці в соціальній мережі Facebook https://www.facebook.com/PhilipsUkraine.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Радимо переглядати наш сайт в останній версії браузера Microsoft Edge, Google Chrome або Firefox.