Центр новин | Україна

жовт. 19, 2020

Нова кавомашина Philips Series 5400, що має молочну систему  LatteGo, приготує вдома каву, як з кав’ярні, лише одним натисканням кнопки


Завдяки своєму інтуїтивному цифровому дисплею та революційній технології LatteGo, кавомашина Philips 5400 перетворює кавові зерна на запашні кавові напої легше, ніж будь-коли раніше.

Виберіть один із дванадцяти варіантів чудових кавових напоїв зі свіжозмелених зерен на ваш смак.

Київ, УкраїнаRoyal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA), світовий лідер у виробництві техніки для дому, представляє свою нову повністю автоматичну кавомашину — Philips Series 5400 з молочною системою LatteGo. З цією кавомашиною ви приготуєте різноманітні вишукані кавові напої, здобудете неперевершений досвід користування технікою, а молочну систему LatteGo легко помиєте всього лише за 15 секунд[1].

У кавомашині Philips Series 5400 з молочною системою LatteGo ви можете персоналізувати 12 варіантів кавових напоїв зі свіжих зерен — від міцного еспресо до пінистого капучино, щоб отримати улюблену каву, як з кав’ярні, без незручностей використання складних кавомашин.

Юлія Стаканкова, маркетинг-менеджер категорії кавових машин Philips Україна: «У Philips ми усвідомлюємо важливість першої чашки ранкової кави. І ми знаємо, що в кожного своя думка, якою має бути досконала кава. Тому ми представляємо кавомашину Philips Series 5400 з молочною системою LatteGo. Із нею ви не просто приготуєте вишукану каву, як у кав’ярні, на будь-який смак, а й, за допомогою інтуїтивного цифрового дисплею, зробите це без зусиль. Завдяки майже миттєвому очищенню молочної системи2, користуватися цією кавомашиною легко від початку й до кінця: усе, що вам треба, — вибрати, яку каву випити наступною».

 

Якісна кава з ніжною пінкою та насиченим ароматом

 

Молочна система LatteGo покриває вашу каву шаром дивовижної молочної пінки. Вона змішує молоко й повітря на високій швидкості в спеціальній пінній камері, після чого без розбризкувань подає кремоподібний шар молочної пінки потрібної температури у вашу чашку. Кавомашину оснащено довговічними повністю керамічними жорнами, що подрібнюють свіжі кавові зерна, щоб ви могли насолодитися запашною кавою. А система Aroma Extract створює бездоганний баланс між температурою заварювання та інтенсивністю аромату.

 

Різноманіття кавових напоїв на ваш індивідуальний смак і вподобання

 

Philips 5400 пропонує на вибір 12 смачних кавових напоїв зі свіжозмелених зерен. Ви можете створити чотири профілі користувачів для улюблених напоїв, щоб зберегти свої вподобання щодо міцності й температури напою, кількості молока й наповненості чашки, щоразу отримуючи саме ту, улюблену каву. Крім того, з функцією Extra Shot ви отримаєте додаткову порцію міцності й інтенсивності аромату, коли ви цього найбільше потребуєте.

 

Зручна в користуванні

 

Користуватися кавомашиною Philips 5400 series легко й просто — завдяки інтуїтивному дисплею просто обирати напій та індивідуальні налаштування для своєї улюбленої кави. А молочну систему LatteGo можна з легкістю очистити всього лише за 15 секунд3. Вона складається лише з двох частин і не має прихованих трубок, тож ви легко помиєте молочну систему LatteGo під проточною водою чи в посудомийній машині. Її унікальний фільтр AquaClean дає змогу приготувати до 50004 чашок кави без потреби видаляти осад, а знімний блок заварювання дає змогу ретельно очистити внутрішній механізм.

 

Дизайн відповідає вашому стилю життя

 

Вишуканий глянцевий дизайн кавомашини Philips Series 5400 з молочною системою LatteGo робить її елегантним і стильним доповненням будь-якої кухні. Тож ваша кава в центрі уваги!

1Відповідно до дослідження споживчого ринку, проведеного в Німеччині стосовно повністю автоматичних кавомашин 2018 року.

2Відповідно до дослідження споживчого ринку, проведеного в Німеччині стосовно повністю автоматичних кавомашин 2018 року.

3 Відповідно до дослідження споживчого ринку, проведеного в Німеччині стосовно повністю автоматичних кавомашин 2018 року.

4 Проведено вісім замін фільтрів, як зазначено в інструкції до кавомашини. Реальна кількість чашок залежить від вибраних кавових напоїв і режимів полоскання та очищення

Про Royal Philips



Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) — це провідна технологічна компанія, націлена на поліпшення здоров’я людей та забезпечення кращих результатів на всіх етапах континууму здоров'я — від ведення здорового способу життя та профілактики до діагностики, лікування та догляду у домашніх умовах. Philips використовує передові технології та глибокі клінічні та споживчі знання для постачання інтегрованих рішень. Штаб-квартира Philips знаходиться в Нідерландах, компанія займає провідні позиції в галузі обладнання для ангіографії, томографії, ультразвукової діагностики та моніторингу стану пацієнта, а також в цифрових рішеннях для медицини, продуктах для догляду за персональним здоров'ям споживачів та догляду за домівкою. Обсяг продажів Philips у 2019 році склав 19,5 млрд євро. У компанії працює близько 80 000 співробітників, які здійснюють продажі та надають послуги у більш ніж 100 країнах. Новини про компанію Philips можна знайти на веб-сайті www.philips.com/newscenter

ДокладнішеЗгорнути

Теми

Контактна інформація

Оксана Балясникова

Оксана Баляснікова

PR-менеджер

Тел: +38 (044) 490 98 48

Поділитися в соцмережах

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Радимо переглядати наш сайт в останній версії браузера Microsoft Edge, Google Chrome або Firefox.