Центр новин | Україна

лип. 28, 2020

Чи сприяє музика гарному сну малюка?

Час читання: 6-8 хвилини

Спати. Ми любимо спати. І знаємо, що спати необхідно. Та чи завжди ми спимо достатньо? І не лише ми, а й ті, кого ми привели в цей світ?

 

Спитайте будь-якого тата чи маму, і вони скажуть, що найбільше їх хвилює не власне недосипання. Радше, вони дбають про те, щоб у дитини сон був за розкладом. Немовлятам сон дуже потрібен — це запорука їхнього здоров’я та розвитку. Він допомагає їхньому тілу підготуватися до прийдешнього дня.

Наприклад, сон відіграє важливу роль у секреції гормонів росту, а також поліпшує роботу пам’яті, здатність до навчання, стимулює імунну систему.

 

Якщо немовля важко засинає чи просинається щогодини вночі, у батьків починають виникати численні питання. Чи достатньо дитина спить? Як допомогти немовляті міцніше спати вночі?

 

Щоб допомогти впоратися з цими проблемами, компанія Philips звернулася до Disney Music Group за дозволом додати колискові з її каталогу до своїх популярних застосунків для майбутніх і молодих батьків — Pregnancy+ і Baby+. Завдяки співпраці компаній споживачі отримали доступ до колекції колискових від Disney на музичних стрімінгових сервісах, а також безкоштовної добірки «Колискові місяця» з багатого каталогу Disney прямо в застосунку Baby+. На додачу в застосунках Philips з’явилися поради від експертів щодо того, як краще приспати дитину.

 

«Підготуватися до сну дуже допомагають ритуали — певні звички, що дають сигнал: тепер час у ліжко, — пояснює доктор Марк Алоя, головний спеціаліст зі зміни поведінки глобального підрозділу Philips Healthcare та ад’юнкт-професор медицини в американській університетській клініці National Jewish Health (м. Денвер, штат Колорадо). — Якщо виконувати один і той самий ритуал щовечора, тіло знатиме, що буде далі, а тому заснути буде набагато легше. У такий спосіб радять присипляти й дітей, і заспокійлива музика на зразок колискової, приглушене світло й теплі обійми дуже в цьому допомагають

Музика з мультфільмів Disney знайома майже всім. І добірка „Колискові від Disney“ створить ідеальний заспокійливий музичний фон, що підготує дитину до міцного нічного сну.

Роб Соролл

Віцепрезидент Disney Music Group з маркетингу

Віцепрезидент Disney Music Group з маркетингу Роб Соролл додав: «Музика з мультфільмів Disney знайома майже всім. І добірка „Колискові від Disney“ створить ідеальний заспокійливий музичний фон, що підготує дитину до міцного нічного сну»

Як створити заспокійливий ритуал перед сном

За результатами глобального опитування щодо сну, проведеного Philips у 2020 році, 52% респондентів пробували поліпшити якість сну за допомогою заспокійливої музики. І музика заспокоює не лише дорослих, а й дітей — навіть іще до їхнього народження.

 

За науковими даними, музика може впливати на відчуття дитини в утробі матері. Якщо музика подобається матері, задоволення відчує й малюк. Спробуйте послухати музику для медитації чи композиції з добірки «Колискові від Disney» — і відчуєте, як спокій передається малюкові.

 

У дитини розвивається слух на 15—18-му тижні вагітності. Вона починає чути приглушені звуки оточення, голос матері та її серцебиття. І з кожним новим тижнем малюк чує все більше й чіткіше. Вмикаючи в цей період колискові, ви створите ритуал, що допоможе заспокоювати маля після народження й готувати його до сну.

 

Ознайомитися з порадами експертів щодо того, як краще приспати дитину та створити ритуали приготування до сну, а також насолодитися колисковими від Disney можна в застосунках Pregnancy+ і Baby+ від Philips. Завантажуйте за посиланням: https://philips-digital.com/.

 

Добраніч, і солодких вам снів ;-)

Pregnancy+ і Baby+ від Philips Avent  

Pregnancy+

Pregnancy+ — застосунок, що завантажили вже понад 40 млн разів у всьому світі, щодня стане в нагоді майбутнім мамам і татам. Він підтримує батьків із самої миті, коли вони дізнаються про вагітність, і містить, з-поміж іншого, персоналізовані поради від експертів у формі статей, інформаційних повідомлень і трекерів. Застосунок також має 3D-ілюстрації розвитку дитини на кожному з 42 тижнів, що дають змогу майбутнім батькам за ним стежити. Ілюстрації персоналізовані для п’яти різних етнічних груп і доступні на вибір, а також супроводжуються озвученням та інформацією про розвиток дитини. Застосунок допомагає батькам насолодитися очікуванням свого немовляти, роблячи період вагітності комфортнішим для них завдяки гарно оформленому, інформативному та корисному контенту, що ґрунтується на клінічному досвіді й містить справді доречні поради.

Baby+  

Philips Avent розуміє, що батьки знають свою дитину, як ніхто інший. І хоча їхні інстинкти зазвичай підказують правильні речі, вони воліють ухвалювати поінформовані рішення щодо догляду за своїм немовлям. Для цього і створили застосунок Philips Avent Baby+, що завантажили уже понад 3 млн разів. Із ним батьки мають змогу отримувати потрібну інформацію та стежити за розвитком немовляти, відчуваючи додаткову підтримку. Застосунок Philips Avent Baby+ розроблений у тісній співпраці зі спеціалістами-медиками й батьками, щоб надавати останнім підтримку з перших днів після народження маляти. Стрічка застосунку оновлюється щодня, даючи змогу відстежувати, як росте дитина та отримувати поради, актуальні для поточної стадії розвитку дитини. Застосунок дає змогу відстежувати годування, плач і вирази обличчя немовляти, а також надає доступ до унікального контенту від спільноти (світлин, інформативних статей і порад) і безкоштовних колискових від Disney. Крім того, батьки можуть створювати фотоальбоми та стежити за тим, як росте дитина, за допомогою функції «Щоденний портрет» (face-a-day) і ділитися всім цим із бабусями й дідусями. У застосунок Baby+ навіть можна додавати кількох дітей — ідеальний варіант, якщо користувачі мають близнят чи кількох дітей з невеликою різницею у віці.

Disney Music Group  

Disney Music Group (DMG) — музичний підрозділ The Walt Disney Studios, що володіє компаніями Walt Disney Records, Hollywood Records, Disney Music Publishing, Buena Vista Records і Disney Concerts. Серед гуртів і виконавців, які на ньому видаються, — Queen (у Північній Америці), Софія Карсон, Зізі Ворд, Breaking Benjamin, Беа Міллер, Сабріна Карпентер, Joywave, Олівія Голт, Тіні Стоуссел, Dreamers, DCappella, Almost Monday, Temecula Road, Адам Гембрік, Лейн Гарді, Scarypoolparty, Alt Bloom і багато інших. DMG ще займається виданням музики для всієї родини, а також саундтреків до фільмів і серіалів, як-от «Богемна рапсодія», «Вартові галактики», «Спадкоємці», «Шкільний мюзикл: Мюзикл: Серіал», що дісталися до верхніх позицій чартів, відзначені «Оскаром» саундтреки до мультфільмів «Коко» та «Моана», а також саундтрек до мультфільму «Крижане серце», що здобув «Оскара» та «Ґреммі». Серед недавніх релізів лейблу — саундтреки до мультфільмів «Крижане серце 2», «Король Лев» та «Історія іграшок 4» і фільмів «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження», «Капітан Марвел», «Аладдін», «Кролик Джоджо» та «Аутсайдери». А серед прийдешніх — саундтреки до фільмів «Мулан», «Чорна вдова» від Marvel Studios, мультфільму «Душа» від Disney і Pixar, а також «Вестсайдської історії» від 20th Century Studio. У розмаїтому каталозі DMG також багато безсмертної класики, без якої вже не можна уявити світову попкультуру, як-от музика з «Білосніжки», «Піноккіо» та «Зоряних війн», виконавці на зразок Анет Фунічелло та знакові композиції, такі як It’s A Small World. DMG також випускає подкаст Disney’s For Scores Podcast, на який запрошують видатних композиторів, що пишуть музику до кіно- й мультфільмів. Disney Concerts відповідає за ліцензування і проведення сотень музичних шоу в усьому світі, включно з тематичними концертами Star Wars in Concert, Disney On Classic, Beauty And The Beast In Concert, Pixar In Concert і A Nightmare Before Christmas Live та багато інших

Поділитися у соціальних мережах

Теми

Контакти

Оксана Балясникова

Оксана Баляснікова

PR-менеджер

Тел: +38 (044) 490 98 48

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Related news

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Радимо переглядати наш сайт в останній версії браузера Microsoft Edge, Google Chrome або Firefox.