Центр новин | Україна

вер. 03, 2020

Віртуальна прес-конференція Philips на тему здоров’я споживачів - IFA 2020

Час читання: 3-5 хвилини

Представники компанії Philips обговорили нові підходи до турботи про здоров'я та те, як COVID-19 пришвидшив перехід до персоналізованого, проактивного та профілактичного лікування вдома

Головною темою прес-конференції Philips IFA, яка цьогоріч вперше проводилась в режимі онлайн, були тренди у догляді за здоров’ям серед споживачів. Зокрема, Ріанна Мейєрман, керівниця відділу споживчого маркетингу Philips,  та Джерон Тас, головний директор з питань інновацій та стратегії Philips, обговорили „П’ять змін у нашому ставленні до здоров’я у 2021 році”. Суть їхнього діалогу можна звести до п'яти простих ідей: піклування про здоров’я стане більш персоналізованим, проактивним, доступним в домашніх умовах, профілактичним та заснованим на фактичних даних.

 

Більш персоналізоване, тому що люди будуть цікавитись власним здоров’ям і стежити за ним.

 

Засноване на фактичних даних та проактивне, тому що кількісні дані про стан свого здоров’я, які збиратимуть споживачі, призведуть до кращого розуміння свого тіла, а отже і до зміни поведінки.

 

Доступне в домашніх умовах, адже зміна повсякденного життя у власній домівці є основою змін поведінки загалом. Профілактичне, оскільки про здоров’я потрібно пам’ятати завжди, а не лише тоді, коли з ним починаються проблеми.

Чи означає це, що медичні технології зрештою управлятимуть життям людей?

 

Ріанна переконана, що це не так.

 

“Дуже важливо контролювати власне здоров’я. Технології існують, аби допомогти у цьому. Аби ви могли самостійно контролювати та покращувати ваше здоров’я. Аби ви могли досягти кращих результатів, ніж без технологій».

 

Як пандемія COVID-19 вплинула на ці зміни?

За словами Джерона Таса, пандемія довела, що, хоча технології ніколи повністю не замінять взаємодії віч-на-віч, "цифрове" та "віртуальне" стане невід’ємною частиною нашого життя.

 

“Пандемія не лише зробила нас більш проінформованими, але й змінила наше ставлення до співпраці та спілкування з лікарями. Завжди існувала можливість відео-консультацій, але вони використовувались нечасто. Проте за лічені тижні ці системи стали популярними, і люди почали активно ними користуватись",  –  сказав Джерон. “Це стосується й інших аспектів. Наприклад, нам знадобилося кілька тижнів, щоб створити “хмарну" систему, яку медичні працівники могли б використовувати для безпечної передачі даних пацієнта під час переходу з однієї лікарні до іншої. Раніше, на це пішли б роки. Але ця практика раціональна, тому вона буде використовуватись і надалі".

Виступи експертів

У другій половині дня, після неформальної розмови Ріанни та Джерона, виступили експерти, які окреслили підхід Philips до надання персоналізованої та профілактичної допомоги у трьох ключових напрямках.

 

Астрід Смітс, старший менеджер із клінічних та медичних питань, розповіла про важливість здоров’я від самого початку життя, виділивши такі розробки Philips, як додатки “Pregnancy+” та “Baby+”, останню модель електричного молоковідсмоктувач Philips Avent та систему віддаленого контролю за дитиною, що здатна забезпечити безпеку майбутніх матерів та їх немовлят під час пандемії COVID-19.

 

Доктор Марк Алоя, експерт з питань зміни поведінки по відношенню до здоров’я, розповів про важливість сну. Це питання особливо актуальне в контексті останніх подій. Зокрема, він наголосив, що сон безпосередньо пов'язаний з імунною системою організму, тому якщо спати менше шести годин, ймовірність застудитись чи підхопити вірус збільшується в чотири рази. Також він пояснив, як клінічно перевірені девайси Philips, такі як Smart Sleep Analyzer, Snoring Relief Band та SmartSleep Deep Sleep Headband, можуть покращити тривалість та якість сну.

 

Останнім виступив доктор Мерилін Уорд, практикуючий стоматолог і директор клінічних досліджень Philips Healthcare, який наголосив на взаємозв'язку між здоров'ям ротової порожнини та загальним здоров'ям людини. За його словами, здорова ротова порожнина, за якою добре доглядають, наприклад, за допомогою електричної зубної щітки DiamondClean 9000 від Philips та нового іригатора Sonicare Power, є основою здоров’я усього тіла. Він також наголосив, що, хоча більшість стоматологічних кабінетів досі закриті через COVID-19, стоматологія онлайн дозволяє проводити діагностику та  консультувати пацієнтів, які стикаються з проблемами. Більше того, таким чином можна проводити персоналізовані тренінги для постійного вдосконалення догляду за ротовою порожниною.

 

Якщо ви пропустили пряму трансляцію, відео з неформальними розмовами та виступами експертів можна переглянути в режимі он-лайн на веб-сайті www.philips.com/ifa>

Поділитися у соціальних мережах

Теми

Контакти

Оксана Балясникова

Оксана Баляснікова

PR-менеджер

Тел: +38 (044) 490 98 48

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Related news

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Радимо переглядати наш сайт в останній версії браузера Microsoft Edge, Google Chrome або Firefox.