Центр новин | Україна

вер. 02, 2020

Philips представляє нові моделі техніки для дому

Час читання: 4-6 хвилини

Споживачі проводять більше часу вдома, і в результаті шукають рішення, які зроблять їхню повсякденну рутину більш ефективною та результативною. У відповідь компанія Philips представила цілий ряд нових моделей техніки для дому, щоб допомогти зробити життя вдома кращим, розумнішим та здоровішим. 

Ми знаємо, що споживачі хочуть не просто якісну техніку; а і побутових технологій, які допоможуть їм встигати більше та швидше», – сказав Бернд Лаудан, керівник відділу бізнесу, стратегії та інновацій побутової техніки Philips. «Від штучного інтелекту та вбудованих датчиків до вдосконаленого дизайну, ці нові продукти оснащені інноваційними технологіями Philips, аби допомогти споживачам зберегти свої домівки та сім’ї здоровими і щасливими. Нові споживчі рішення продовжуватимуть зміцнювати категорію техніки для дому Philips та збільшуватимуть наше постійне лідерство у галузі її виробництва та продажу у всьому світі.

Огляд нових продуктів:

 

Аби отримати додаткову інформацію про продукти нижче, натисніть тут, щоб відвідати головну сторінку прес-конференції Philips  IFA 2020.  

 

Парогенератор Philips PerfectCare 9000 Series

Парогенератори Series PerfectCare 9000 оснащені першою у світі технологією розпізнавання тканин у прасках, що називається ActiveSense. За допомогою вбудованої камери та штучного інтелекту праска може визначати, які матеріали прасуються, автоматично встановлює та регулює ідеальну температуру й кількість пари, таким чином забезпечуючи відмінне прасування без особливих зусиль. 

 

МультипічPhilips Essential

Сьогодні споживачі все частіше прагнуть до здорових альтернатив приготування їжі, щоб підтримувати добробут своєї родини. Нова лінійка Essential пропонує запатентовану Philips технологію «швидкого повітря», що дозволяє готувати страви з до 90% меншим вмістом жиру -  за більш доступною ціною. Лінійка Essential включає мультипечі Compact, XL та Connected – усі можна використовувати разом із додатком NutriU для отримання корисних порад і рецептів приготування здорової їжі. Представлена  2019 році мультипіч Philips XXL з технологією Smart Sensing стала першою мультипіччю компанії, оснащеною штучним інтелектом. Розумний датчик контролює внутрішню температуру та кількість їжі й автоматично регулює час та температуру приготування їжі. 

 

Бездротовий вертикальний пилосос Philips SpeedPro Max 8000 Series

Враховуючи підвищену обізнаність споживачів про гігієну вдома, особливо, коли більша кількість людей перебуває в приміщенні протягом тривалого періоду часу, універсальний пилосос Philips з функцією миття тепер пропонує нові антибактеріальні прокладки для очищення з мікрофібри з покриттям Always Clean для захисту тканини від росту бактерій після використання *. Також споживачі можуть додати засіб для миття у резервуар для води, аби видалити до 99% бактерій під час прибирання, що дозволить легко проводити санітарну обробку, пилососити та мити підлогу одночасно. 

 

Повністю автоматичні еспресо кавомашини Philips 5400 Series LatteGo

Без ранкових зустрічей за кавою та обідніх перерв біля офісної кавомашини попит на кавові машини зростає, оскільки споживачі намагаються створити робочу офісну атмосферу у себе вдома. Завдяки новій повністю автоматичній еспресо кавомашині Philips 5400 кава як з кав’ярні доступна вдома: ви можете приготувати один із 12 різних кавових напоїв одним натисканням кнопки за допомогою нового інтерфейсу користувача. Кавомашина безперервно контролює весь процес від помелу кавових зерен до заварювання. Вона оснащена міцними керамічними жорнами, системою заварювання Aroma Extract і системою для утворення молочної піни LatteGo, яку легко мити.

 

Кавомашина SENSEO® Viva Café Eco

Споживачі також шукають кавомашини, які б відповідали їхньому екологічно свідомому способу життя. Нещодавно представлена кавомашина SENSEO® Viva Café Eco була розроблена з урахуванням екологічної ситуації в світі: кавова машина виготовлена ​​з переробленого пластику **, споживає на 28% менше енергії, ніж попередня версія *** і використовує біорозкладані гранули кави – на відміну від алюмінієвих чи пластикових капсул.

 

Очищувач повітря Philips Series 4000i

Очищувач повітря Philips Series 4000i оснащений 3-шаровим фільтром, який ефективно видаляє 99,97% навіть найдрібніших частинок, включаючи забруднювачі, частинки PM 2.5, алергени, бактерії, віруси, гази та запахи ****. Світлодіодні дисплеї відображають якість повітря в режимі реального часу, і користувачі можуть відстежувати та контролювати свій пристрій через додаток Clean Home +. Цього місяця Philips також представляє свою нову серію 2000 за нижчою ціною, щоб доповнити нову лінійку очищувачів повітря компанії.

* Тканина для миття містить піритіон цинку, що знищує > 99% бактерій після 24 годин використання. Випробувано сертифікованою лабораторією згідно з GB 21551.2-2010 та ISO20743: 2013, з E. coli та S. aureus '.

** Де це можливо. Матеріали, що контактують з харчовими продуктами (FCM), не можуть бути виготовлені з переробленого пластику (Регламент ЄС 282/2008). Не враховуючи FCM, > 35% пластику –  це вторинний матеріал

*** у порівнянні з HD7806/50 або /51, за стандартом EN 60661: 2014.     

**** З повітря, що проходить крізь фільтр, протестовано ефективність 1 проходу через фільтруючий елемент при потоці повітря 5,33 см/с у незалежній лабораторії. 

Поділитися у соціальних мережах

Теми

Контакти

Оксана Балясникова

Оксана Баляснікова

PR-менеджер

Тел: +38 (044) 490 98 48

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Related news

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Радимо переглядати наш сайт в останній версії браузера Microsoft Edge, Google Chrome або Firefox.