Центр новин | Україна

лют. 04, 2019

Philips підтвердив курс на циркулярну економіку на WEF 2019

На щорічній зустрічі Всесвітнього економічного форуму в Давосі Philips надав спеціальний звіт, в якому розповів про власний внесок у прогрес, досягнутий членами-засновниками Платформи розвитку циркулярної економіки (PACE). Компанія планує прийняти назад все велике медичне обладнання, яке її клієнти готові повернути, і знайти йому нове застосування.

Про це повідомив генеральний директор Royal Philips Франс ван Хутен. Він підтвердив дотримання Philips курсу на циркулярну економіку, а також те, що компанія збирається виконати свою обіцянку до 2020 року перепрофілювати все габаритне медичне обладнання, яке повернуть на переробку. У 2018 році, після пілотних проектів в Італії та Греції, Philips успішно запустив програми для досягнення амбітних цілей циркулярної економіки вже на глобальному рівні. На переробку або перепрофілювання планується відправити медичне обладнання з продуктового портфоліо компанії, а саме – МРТ і КТ-сканери.

У процесі переходу на циркулярну економіку ми виділили загальний спектр вимог.

Франс ван Хутен,

генеральний директор Royal Philips

«Щоб об'єднати зусилля всіх зацікавлених сторін для досягнення спільної мети, необхідно спочатку мати її чітке розуміння і бути готовим проявляти лідерство і брати на себе відповідальність, розвиваючи також культурні цінності і навички, як всередині організації, так і по всьому ланцюжку цінності. Щоб домогтися якісних змін, потрібно не лише діяти, а й грамотно оцінювати свої кроки, тому компанія Philips створила спеціальну шкалу для оцінки прогресу в напрямку циркулярної економіки».


Для просування загальногалузевого прогресу в цьому напрямку була створена коаліція Capital Equipment Coalition, в яку увійшли Philips і вісім інших провідних компаній з різних промислових галузей. На минулорічному Всесвітньому економічному форумі всі члени коаліції пообіцяли вжити конкретних заходів зі збереження і перепрофілювання габаритного обладнання. Сьогодні результати їх спільної діяльності були опубліковані в звіті Circular Value Creation – Lessons from the Capital Equipment Coalition. Крім досягнутого прогресу, в документі обґрунтовано застосування підходу циркулярної економіки та пов'язаних із ним організаційних змін, необхідних для впровадження циркулярних процесів всередині компанії, з точки зору бізнесу.


Philips також поставив перед собою мету вирішити інше важливе питання – проблему переробки електронних відходів. Щороку у всьому світі виробляють близько 50 мільйонів тонн відходів цього виду, але лише 20% з них віддають на переробку.


Більш детальну інформацію про ініціативи сталого розвитку Philips можна знайти тут.

About Royal Philips

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) — це провідна технологічна компанія, націлена на поліпшення здоров’я людей та забезпечення кращих результатів на всіх етапах континууму здоров'я — від ведення здорового способу життя та профілактики до діагностики, лікування та догляду у домашніх умовах. Philips використовує передові технології та глибокі клінічні та споживчі знання для постачання інтегрованих рішень. Штаб-квартира Philips знаходиться в Нідерландах, компанія займає лідируючі позиції в галузі медичної візуалізації, терапії під візуальним контролем, моніторингу пацієнтів та медичної інформатики, а також у галузі догляду за здоров’ям та домом споживачів. Портфоліо технологій Philips для персонального здоров'я та медичних систем у 2017 році згенерувало обсяг продажів у 17,8 млрд євро. У компанії працює понад 70 000 співробітників, які здійснюють продажі та надають послуги у більш ніж 100 країнах. Новини про компанію Philips Україна можна знайти на веб-сайті https://www.philips.ua

ДокладнішеЗгорнути

Теми

Контактна інформація

Оксана Балясникова

Оксана Баляснікова

PR-менеджер

Тел: +38 (044) 490 98 48

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Мультимедійні матеріали

Поділитися в соцмережах

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Радимо переглядати наш сайт в останній версії браузера Microsoft Edge, Google Chrome або Firefox.