Центр новин | Україна

лют. 04, 2019

Philips потрапив в ТОП-100 світових інноваторів

Royal Philips в шостий раз поспіль потрапив до престижного рейтингу Clarivate Analytics Derwent Top 100 Global Innovator. Clarivate Analytics – компанія, орієнтована на проведення наукових і академічних досліджень. В її щорічному звіті Top 100 Global Innovators перераховані найбільш інноваційні організації світу. При оцінюванні враховувалася їх здатність успішно розробляти цінні запатентовані винаходи з високим комерційним потенціалом, який ґрунтується на оригінальності, ринковому охопленні і можливості використання для розробки похідних винаходів.

Приємно, що Philips вшосте поспіль був визнаний гідним нагороди Clarivate Analytics Global Innovator Derwent Top 100.

генеральний директор

Royal Philips Франс ван Хутен

«Це дуже важливе для нас визнання – результат безперервного процесу розробки революційних інновацій, спрямованих на підвищення якості та ефективності охорони здоров'я, а також на поліпшення життя людей».


У списку представлені інноватори з 12 країн світу. Методологія оцінки Clarivate Analytics базується на чотирьох основних критеріях: загальний обсяг патенту, співвідношення кількості поданих заявок до отриманих патентів, глобальне охоплення портфоліо і значимість патенту згідно з індексом цитування. Ця рецензована методологія застосовується з використанням рішень Clarivate, зокрема Derwent World Patents Index (DWPI) і Derwent Patent Citations Index (DPCI). Вони надають лише авторитетні та точні патентні дані, тому їм довіряють більше 40 патентних відомств по всьому світу.


Згідно Clarivate Analytics, потрапляння в список стало стандартом у світі інноваційних технологій і є значним досягненням. Ознайомитися з повним списком Derwent Top 100 Global Innovators можна на сайті www.top100innovators.com.

Про Royal Philips

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) — це провідна технологічна компанія, націлена на поліпшення здоров’я людей та забезпечення кращих результатів на всіх етапах континууму здоров'я — від ведення здорового способу життя та профілактики до діагностики, лікування та догляду у домашніх умовах. Philips використовує передові технології та глибокі клінічні та споживчі знання для постачання інтегрованих рішень. Штаб-квартира Philips знаходиться в Нідерландах, компанія займає лідируючі позиції в галузі медичної візуалізації, терапії під візуальним контролем, моніторингу пацієнтів та медичної інформатики, а також у галузі догляду за здоров’ям та домом споживачів. Портфоліо технологій Philips для персонального здоров'я та медичних систем у 2017 році згенерувало обсяг продажів у 17,8 млрд євро. У компанії працює понад 70 000 співробітників, які здійснюють продажі та надають послуги у більш ніж 100 країнах. Новини про компанію Philips Україна можна знайти на веб-сайті https://www.philips.ua

ДокладнішеЗгорнути

Теми

Контактна інформація

Оксана Балясникова

Оксана Баляснікова

PR-менеджер

Тел: +38 (044) 490 98 48

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Мультимедійні матеріали

Поділитися в соцмережах

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Радимо переглядати наш сайт в останній версії браузера Microsoft Edge, Google Chrome або Firefox.