Центр новин | Україна

вер. 13, 2019

Дослідження Philips Global Beauty Index:  жінкам потрібні персональні доглядові рішення, які б задовольняли їхні особисті потреби 


Вплив цифрових технологій у медицині на враження пацієнтів від обслуговування та задовленість лікарів своєю роботою.

Цього року компанія Philips спробувала зазирнути в майбутнє та зрозуміти, як зміняться підходи до догляду за собою у світі та яку роль в них відіграватимуть технології та індивідуальний підхід.

«Цьогорічне дослідження є вже п’ятим у серії Global Beauty Index. Маючи дані за п’ять років, можна повноцінно порівнювати минулі й сучасні тенденції щодо краси взагалі, а також робити змістовні прогнози щодо розвитку бьюті-галузі зокрема. Ці дані є дуже важливими для Philips, бо дають змогу втілити нашу візію — розширювати можливості жінок і надавати їм ефективні й високотехнологічні вирішення для догляду за собою, які б задовольняли їхні особисті потреби»

Біянка Гейсволф

керівниця структурного підрозділу персонального догляду Philips

Жінки найбільше чекають індивідуальних консультацій з питань догляду за собою

Цьогорічне дослідження показало, що від технологій майбутнього 65% жінок насамперед чекають можливостей одержувати індивідуальні консультації щодо догляду за шкірою та волоссям. Мабуть, найважливішу роль у тому у догляді відіграватимуть мобільні додатки. 58% опитаних зустріли з ентузіазмом ідею створення додатку, який би сканував шкіру та визначав ступінь її зволоженості, стан пор, стежив за появою зморщок, складок тощо. 57% респонденток підтримали створення сервісу або платформи, яка б допомагала підібрати ідеальний набір інгредієнтів для догляду за волоссям на основі його типу і структури, очікуваного результату та інших побажань.

Емоційний баланс і позитивне мислення тісно пов’язані з відчуттям власної краси

Дослідження 2019 року виявило, що 60% жінок у світі вважають себе гарними. Хоча відсоток і зменшився порівняно з 2018 роком (65%), він досі на 13 пунктів вищий порівняно з даними 2015 року (47%). Отже, тенденція залишається позитивною. Причиною може бути цілісний погляд на красу, який нині мають жінки. 88% жінок вважають, що мислять позитивно та 84% - відчувають емоційний баланс. А ці два аспекти є найважливішими чинниками відчуття власної краси.
 

44% жінок у світі сподіваються на поширення в індустрії краси універсального підходу, який поєднує здоров’я та красу вже в наступні п’ять років.

Жінки шукають інформацію про догляд за собою у багатьох джерелах

З розвитком технологій з’явилося значно більше джерел знань і натхнення на тему краси й догляду за собою. Хоча багато жінок шукають поради онлайн, дослідження Philips Global Beauty Index 2019 року виявило, що інформацію про догляд за собою жінки здебільшого отримують від найближчих людей. Цікаво, що 49% жінок і досі звертаються за порадами у сфері догляду за собою до власних подруг, рідних або колег. Дещо менша кількість жінок із цією метою користуються соціальними мережами — таких 37% у світі.

 

Утім, кожна четверта жінка у світі (25%) дізнається про нові косметичні бренди й продукти саме від блогерів. Кількість тих, хто дізнається про них від зірок менша - 15% у світі. Це чудовий показник того, наскільки впливовими стали експерти з соціальних мереж за короткий час.

 

Таким чином, жінки далі шукають інформацію в різноманітних джерелах і схвалюють появу нових технологій. Жінки все більше потребують індивідуальних рішень, які б допомагали виявити й усунути їхні особисті проблеми, пов’язані зі здоров’ям і красою.

З результатами дослідження Philips Global Beauty Index 2019 року можна ознайомитися тут.
 

1 The Philips Global Beauty Index, вересень 2019 р. — вибірка з 12 196 жінок віком 18 і більше років.

Про Royal Philips

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) — це провідна технологічна компанія, націлена на поліпшення здоров’я людей та забезпечення кращих результатів на всіх етапах континууму здоров'я — від ведення здорового способу життя та профілактики до діагностики, лікування та догляду у домашніх умовах. Philips використовує передові технології та глибокі клінічні та споживчі знання для постачання інтегрованих рішень. Штаб-квартира Philips знаходиться в Нідерландах, компанія займає провідні позиції в галузі обладнання для ангіографії, томографії, ультразвукової діагностики та моніторингу стану пацієнта, а також в цифрових рішеннях для медицини та продуктах для догляду за персональним здоров'ям споживачів. Обсяг продажів Philips у 2018 році склав 18,1 млрд євро. У компанії працює близько 80 000 співробітників, які здійснюють продажі та надають послуги у більш ніж 100 країнах. Новини про компанію Philips Україна можна знайти на веб-сайті https://www.philips.ua

ДокладнішеЗгорнути

Теми

Контактна інформація

Оксана Балясникова

Оксана Баляснікова

PR-менеджер

Тел: +38 (044) 490 98 48

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Мультимедійні матеріали

Поділитися в соцмережах

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Радимо переглядати наш сайт в останній версії браузера Microsoft Edge, Google Chrome або Firefox.