Центр новин | Україна

січ. 28, 2020

Philips переглядає структуру власності бізнесу техніки для дому в майбутньому



28 січня 2020, Амстердам, Нідерланди – компанія Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA), світовий лідер у галузі медичних технологій, сьогодні заявила про перегляд варіантів щодо майбутнього права власності на свій бізнес техніки для дому. Очікується, що процес створення окремої юридичної структури, який компанія Philips розпочне в рамках Philips Group, завершиться через 12-18 місяців. Бізнес техніки для дому, об’єм продажів якого склав 2,3 мільярди євро у 2019 році, включає наступні категорії: кухонна техніка, кавомашини, очищувачі та зволожувачі повітря, пилососи, продукти для догляду за одягом. В його портфоліо входять такі успішні продукти як мультипіч Airfryer XXL, автоматична кавоварка з LatteGo, парогенератор Perfect Care Elite, очищувач повітря Air Purifier і пилосос SpeedPro Max Aqua.

 

"За останні роки ми значно покращили показники бізнесу техніки для дому, що стало важливим внеском у Philips. Однак цей бізнес не відповідає стратегічному баченню нашого розвитку як лідера у сфері охорони здоров'я", - сказав Франс ван Хутен, генеральний директор Royal Philips. "Ми прагнемо передати цей бізнес у надійні руки, щоб він продовжував процвітати і розвиватися, у той час як ми будемо розширювати та інвестувати у наші бізнеси, пов’язані з персональним здоров’ям та професійною охороною здоров’я".

"Ми також зобов’язуємось забезпечити плавний перехід бізнесу техніки для дому, щоб процес мінімально вплинув на наших співробітників, партнерів та клієнтів ", - додав Франс ван Хутен. "У той же час ми продовжимо впроваджувати інновації та інвестувати в наші бізнеси персонального здоров’я у напрямах догляду за ротовою порожниною, турботи про матір і дитину та персонального догляду за красою для жінок і чоловіків, щоб збільшити можливості людей задовольняти потреби у здоров'ї та добробуті".

Philips – це провідний лідер у наданні інтегрованих рішень з покращення здоров’я людей та оптимізації медичних послуг на всіх етапах континууму здоров'я — від ведення здорового способу життя та профілактики до діагностики, лікування та догляду у домашніх умовах. Після завершення перегляду права власності на бізнес техніки для дому, бізнес персонального здоров’я, об’єм якого наразі складає 3,5 мільярдів євро, відіграватиме важливу роль у реалізації інтегрованого підходу до континууму здоров’я через продукти з підключенням до мережі Інтернет та рішення з підтримки здоров'я та добробуту людей.

 

Це переклад глобального прес-релізу, оригінал якого можна знайти за посиланням . Текст глобального прес-релізу превалює (у випадку наявності розбіжностей).

Про Royal Philips


Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) — це провідна технологічна компанія, націлена на поліпшення якості життя людей на всіх етапах континууму здоров'я — від ведення здорового способу життя, профілактики та ранньої діагностики до лікування та догляду у домашніх умовах. Philips володіє глибокою експертизою в сфері споживчих товарів і охорони здоров'я і використовує передові технології для надання комплексних рішень. Штаб-квартира Philips знаходиться в Нідерландах, компанія займає лідируючі позиції в галузі медичної візуалізації, моніторингу пацієнтів і ІТ-систем, а також рішень для персонального догляду і техніки для дому. У 2016 році обсяг продажів рішень Philips для здоров'я і охорони здоров'я склав 17,4 млрд євро. У компанії працюють 71 000 співробітників більш ніж у 100 країнах.
Новини про компанію Philips Україна можна знайти на веб-сайті https://www.philips.ua

ДокладнішеЗгорнути

Теми

Контактна інформація

Оксана Балясникова

Оксана Баляснікова

PR-менеджер

Тел: +38 (044) 490 98 48

Поділитися в соцмережах

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Радимо переглядати наш сайт в останній версії браузера Microsoft Edge, Google Chrome або Firefox.