Центр новин | Україна

лют. 23, 2018

Директором з продажів Philips Україна призначений Сергій Гонтар


Від сьогодні, 22 лютого 2018 року, обов'язки директора з продажів Philips Україна виконуватиме Сергій Гонтар. Він замінює Наталію Панкратову, яка обіймала цю позицію з 2012 року.

Попередній досвід Сергія Гонтаря у сфері споживчих товарів і охорони здоров'я — це 15 років успішної роботи в компанії P&G Україна. До команди P&G Сергій приєднався в 2003 році в якості менеджера по роботі з ключовими клієнтами і продовжив професійне зростання в сферах продажів, торгового маркетингу, розвитку бізнесу та стратегічного планування на численних позиціях на ринках України, Східної Європи, Європи, Близького Сходу і Африки.

 

У Philips Сергій застосує свої професійні навички та експертизу в плануванні та впровадженні стратегії продажів, визначенні і розвитку нових бізнес-можливостей. У зоні його компетенцій також буде створення бізнес-планів компанії для українського ринку і контроль їх виконання. Керівництво Philips Україна бачить великий потенціал Сергія Гонтаря як керівника торгового напряму компанії. Сам новий директор з продажів починає роботу з натхненням.

Сергій Гонтар
Я впевнений, що бізнес — це, перш за все, відносини між людьми. А будь-які відносини можуть бути взаємовигідними в довгостроковій перспективі тільки за умови їх побудови на довірі та розумінні взаємних
інтересів.

повідомив Сергій Гонтар

Про Royal Philips


Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) — це провідна технологічна компанія, націлена на поліпшення якості життя людей на всіх етапах континууму здоров'я — від ведення здорового способу життя, профілактики та ранньої діагностики до лікування та догляду у домашніх умовах. Philips володіє глибокою експертизою в сфері споживчих товарів і охорони здоров'я і використовує передові технології для надання комплексних рішень. Штаб-квартира Philips знаходиться в Нідерландах, компанія займає лідируючі позиції в галузі медичної візуалізації, моніторингу пацієнтів і ІТ-систем, а також рішень для персонального догляду і техніки для дому. У 2016 році обсяг продажів рішень Philips для здоров'я і охорони здоров'я склав 17,4 млрд євро. У компанії працюють 71 000 співробітників більш ніж у 100 країнах.
Новини про компанію Philips Україна можна знайти на веб-сайті https://www.philips.ua

ДокладнішеЗгорнути

Теми

Контактна інформація

Оксана Балясникова

Оксана Баляснікова

PR-менеджер

Тел: +38 (044) 490 98 48

Поділитися в соцмережах

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Радимо переглядати наш сайт в останній версії браузера Microsoft Edge, Google Chrome або Firefox.