0

Кошик для покупок

У Вашому кошику наразі немає товарів.

    Нове рішення для здорового харчування 

    Ручний блендер Viva ProMix

    Овочеве спагеті з цукіні з лососево-томатним соусом

         

    Час підготовки: 9 хв

    Час приготування: 21 хв

     

    Морква - 2-3 шт

    Цукіні - 2-3 шт

    Цибуля - 150 г

    Помідори - 750 г

    Оливкова олія - 2 ч.л.

    Свіже філе лосося - 100 г

    Кріп - 1 ч.л.

    Орегано - 1 г

    Пластівці сушеного чилі - 1 щіпка

    Сіль та перець - за смаком

    Вода - 1 л 

    Базилік - 2 г

         

    Порада:

    Для "локшини" можна також використовувати огірок, редиску, буряк, картоплю, батат, брукву або капусту

         

    Приготування

     

    1. Почистіть моркву. За допомогою диска для спагеті спірального нарізувача наріжте цукіні та моркву.

     

    2. Почистіть і подрібніть цибулю та помідори.

     

    3. Поріжте лосось на невеликі шматки.

     

    4. Додайте цибулю, помідори та лосось до оливкової олії у сковорідці або формі для випікання мультипечі.Смажте 15 хвилин у сковорідці (у мультипечі Philips при 140 °C протягом 10 хв.).

     

    5. Додайте кріп, орегано та пластівці чилі до смаку. Перемішайте до утворення соусу, посоліть та поперчіть.

     

    6. Підігрійте воду в каструлі зі щіпкою солі і варіть овочеве спагеті протягом 4 хвилин. Відцідіть і подавайте з лососевотоматним соусом. Прикрасьте базиліком.

    Барвистий салат спіраллю 

    Час підготовки: 15 хв

    Час приготування: 8 хв

     

    Соус

    Лайм (сік) - 2 шт

    Олія з виноградних кісточок - 125 мл

    Йогурт низької жирності - 125 г

    Мед - 3 ст. л.

    Гірчиця - 1/2 ст. л.

    Кріп -ь 2 ст. л.

    Сіль та перець - за смаком

     

    Салат

    Морква - 1 шт

    Жовта морква або жовтий буряк - 1 шт

    Буряк - 1 шт

    Цукіні (зелений або жовтий) - 1 шт

    Яблуко "Гренні Сміт" - 1 шт

    Червоний листовий салат - 1 головка

    Яйця - 4 шт

         

    Соуc

     

    1. Вичавіть сік із лаймів у подрібнювач і перемішайте з олією, йогуртом, медом, гірчицею та кропом.

     

    2. Додайте сіль і перець до смаку.

     

    Салат

     

    1. Помийте, висушіть та порвіть листя салату.

     

    2. Варіть яйця 8 хвилин. 'Злийте окрі і покладіть у холодну воду.

     

    3. Почистіть моркву та буряк. За допомогою спірального нарізувача наріжте моркву, буряк, цукіні та яблуко, використовуючи диск для лінгуїне.

     

    4. Перемішайте усі інгредієнти у великій мисці і додайте подрібнене листя салату та соус.

     

    5. Почистіть і розріжте на половини яйця. Прикрасьте салат яйцями і подавайте з додатковою порцією соусу збоку.

    Овочевий рататуй

         

    Час підготовки: 40 хв

    Час приготування: 30 хв

    Кількість порцій: 2 шт

     

    Локшина-цукіні

    Олія оливкова - 30 мл

    Сік лимонний - 2 ст. л.

    Сіль - 1 щіпка

    Цукіні - 1 шт

    Часник - 1 зубчик

     

    Соус сирний

    Перець духмяний мелений - 1 щіпка

    Сир - 150 г

    Часник - 1 зубчик

     

    Рататуй

    Баклажани сині - 1 шт

    Цибуля ріпчаста - 1 шт

    Помідори - 2 шт

    Сир твердий - 100 г

    Цукіні - 1 шт

         

    Приготування

     

    1. Інгредієнти для локшини-цукіні: кабачок (цукіні), лимон, часник, сіль, оливкова олія. Насамперед очищаємо кабачок від шкірки і нарізаємо цукіні за допомогою ножа для нарізання спіралями.

     

    2. Дрібно подрібнити лимон та часник у великому подрібнювачі блендера. Скласти подрібнені продукти в креманку з маслом і залишити для маринування на 10-15 хвилин.

     

    3. Нарізаний спіралями кабачок  посолити, залишити на кілька хвилин, потім зайву вологу віджати.

     

    4. Далі можна піти 2 способами. Деякі вживають кабачки в сирому вигляді, тому їх можна просто полити лимонно-часниковим маслом. А можна масло розігріти на сковороді і обсмажити нашу овочеву локшину буквально кілька хвилин.

     

    5. Інгредієнти для рататуя: баклажан, кабачок, цибуля, помідор, сир голландський (або будь-який інший). Для соусу візьмемо сир м'який, чорний перець мелений, часник. Часник подрібнимо в великому подрібнювачі, додамо в сир і можемо поперчити за смаком.

     

    6. Овочі наріжемо кільцями, товщиною близько 1 см. Сир нарізати пластинами, цибулю кружечками.

     

    7. Далі складаємо наші «вежі» — починаємо з баклажана, промазуємо його сирним кремом. Слідом кладемо скибочку помідора. На помідор покладемо колечко цибулі, потім сир і кабачок. Промазуємо соусом і повторимо шари ще раз. 

     

    8. Запікаємо наш рататуй при 180°С у мультипечі близько 30 хвилин, поки овочі не стануть м'якими.

    Цукіні по-корейські

         

    Час підготовки: 5 хв

    Час приготування: 25 хв

    Кількість порцій: 6 шт

     

    Олія соняшникова рафінована - 80 мл

    Морква - 150 г

    Суміш трав для моркви по-корейськи - 1 ст. л.

    Сіль - 0.5 ч. л.

    Оцет столовий 9% - 1 ст. л.

    Цукіні - 400 г

    Часник - 5 зубчиків

         

    Приготування

     

    1. Почистіть моркву. За допомогою диска для спагеті спірального нарізувача наріжте цукіні та моркву.

     

    2. Почистіть і подрібніть цибулю та помідори.

     

    3. Поріжте лосось на невеликі шматки.

     

    4. Додайте цибулю, помідори та лосось до оливкової олії у сковорідці або формі для випікання мультипечі. Смажте 15 хвилин у сковорідці (у мультипечі Philips при 140 °C протягом 10 хв.).

     

    5. Додайте кріп, орегано та пластівці чилі до смаку. Перемішайте до утворення соусу, посоліть та поперчіть.

     

    6. Підігрійте воду в каструлі зі щіпкою солі і варіть овочеве спагеті протягом 4 хвилин. Відцідіть і подавайте з лососево-томатним соусом. Прикрасьте базиліком.

    Філе тунця з овочевими спіралями

         

    Оливкова олія – 1 ч.л

    Цукіні – 1 шт

    Цибуля ріпчата – 75г

    Часник – 2 зубчика

    Помідори – 2 шт

    Базилік – за смаком

    Сіль, перець – за смаком

    Філе тунця – 400г

    Лимон – ½ шт

    Листя салату

         

    Приготування

     

    1. Нарізані помідори, часник та базилік обсмажити на оливковій олії.

     

    2. Нарізати цукіні за допомогою ножа для нарізання стрічок.

     

    3. Нарізані стрічки цукіні та заздалегідь нарізану цибулю, обсмажуємо на оливковій олії на окремій сковороді.

     

    4. Обсмажуємо філе тунця на оливковій олії, а потім тонко нарізуємо.

     

    5. Викладаємо на тарілку обсмажені цукіні з цибулею, зверху кладемо тунець. За бажанням додаємо сіль, перець або лимонний сік.

     

    6. Викладаємо обсмажені помідори з часником на страву, прикрашаємо листями салату.

     

    Страва готова!

    Карпаччо із цукіні

         

    Сіль — 1 ч. л.

    Цедра лимона — 1  ч. л.

    Сік лимона — 2  ч. л.

    Оливкова олія — 3  ст. л.

    Цукіні — 2 шт

    Солоні фісташки — 1/2 склянки

    Зелень — 1 щіпка

         

    Приготування

     

    1. За допомогою маленькою терки натріть цедру лимона.

     

    2. Змішайте з сілью і перетріть до однорідної маси.

     

    3. Наріжте цукіні за допомогою ножа для нарізання спіралей або стрічок.

     

    4. З'єднайте для заправки сік лимона і масло, додайте лимонну сіль за смаком.

     

    5. Викладіть спіралі із цукіні у зручну форму.

     

    6. Полийте заправкою і залиште на 30-60 хвилин, щоб цукіні повністю просочилися.

     

    7. Викладіть карпаччо з цукіні на тарілку, прикрасьте розмарином (можна і іншими травами або свіжою зеленню) і присипте фісташками. Смачного!

    Ще більше рецептів!

     

    Змішуйте, подрібнюйте, нарізайте спіралями для створення смачних страв для всієї родини. 

    Хрусткий курячий шашлик
    за допомогою насадки "Спіральний ніж" 

    Запечені троянди з яблук
    за допомогою насадки "Спіральний ніж"

    Смузі з полуниці та червоної капусти
    За допомогою насадки "Подрібнювач"

    Аксесуари до ручного блендера 

    Подрібнювач

    Подрібнювач XL

    Легко подрібнювати цибулю, м’ясо, тверді сири, сухарі, часник, трави та багато іншого.

    Овочерізка спіралайзер

    Спіральний нарізувач

    Ріжте картоплю, моркву, цукіні у формі лапші, а потім зваріть – корисний та смачний гарнір готовий.

    Одиночний і подвійний віночок

    Насадка-міксер

    Збивайте вершки, яєчні білки для ніжних кремів, омлетів та начинок. 

    Дорожній контейнер

    Склянка

    On-the-Go

    Змішайте смузі прямо в пляшці та закрутіть кришку – ви готові бігти у справах.

    Контейнер для супу

    Контейнер

    для супу

    Змішуйте, носіть та підігрівайте усю їжу в одному контейнері, а також користуйтесь спеціальним відсіком для грінок. 

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Наш сайт найкраще переглядати за допомогою останньої версії Microsoft Edge, Google Chrome або Firefox.