Як і коли використовувати олію в мультипечі Philips?
Примітка. У жодному разі не наливайте олію в чашу мультипечі.
Який вид олії використовувати?
Зауважте!
- Додавайте олію лише до інгредієнтів, а не безпосередньо у чашу мультипечі.
- Попередньо смажена їжа, така як заморожена картопля фрі, курячі нагетси, фаршировані млинці тощо, не потребують додаткової олії.
- Не використовуйте олію холодного віджиму, оскільки вона горить при високих температурах.
- Почистьте картоплю і поріжте її так, як потрібно.
- Замочіть картоплю в мисці принаймні на 30 хвилин, вийміть її та висушіть насухо за допомогою кухонної серветки.
- Налийте в миску половину столової ложки олії. Покладіть картоплю в миску і перемішуйте, поки картопля не покриється олією.
- Кухонним приладдям чи руками покладіть картоплю в кошик мультипечі.
Додавання олії до більших продуктів (наприклад, гомілок або м’яса):
- За потреби витріть їжу кухонним папером.
- Злегка полийте їжу олією або нанесіть олію розпилювачем. Покрийте лише одним шаром. Надлишок олії під час смаження з гарячим повітрям буде стікати в чашу мультипечі.
Додавання олії до домашніх панірованих страв:
Перш ніж панірувати їжу, перемішайте панірувальні сухарі з невеликою кількістю олії або збризніть олією шар сухарів.
Порада. Крім того, м’ясо чи птицю можна замаринувати, щоб не змащувати олією.
Чи допомогли подані вище поради вирішити проблему? В іншому випадку зверніться до нас для отримання подальшої підтримки.