UK
RU
0

Кошик для покупок

У Вашому кошику наразі немає товарів.

    Здорова картопля фрі

    Міф чи реальність?

    До недавнього часу ми асоціювали картоплю фрі лише із стравою швидкого приготування, як додаток до гамбургерів, забороненого задоволення та відступу від дієти. Здорова фрі? Це неможливо ... І все ж! Адже якщо ви задумаєтесь, єдиний справжній нездоровий інгридієнт у фрі - це надмірна кількість шкідливого жиру. Просто усуньте його, аби насолоджуватися смаком смачної картоплі фрі, не турбуючись про шкоду для здоров’я та фігури. Як приготувати здорову картоплю фрі?

    Przepis na zdrowe frytki

    Картопля фрі без жиру - як її приготувати?

     

    Перш за все, потрібно усвідомити, що сировина, з якої ми робимо фрі, - картопля - корисна для здоров'я і забезпечує організм безліччю надзвичайно цінних поживних речовин. Картопля - це насамперед  джерело вуглеводів, які організм перетворює в енергію, необхідну для щоденної діяльності. Вона також містять багато мінералів - у тому числі калій, магній, залізо, фосфор і кальцій, а також вітаміни А, С і вітаміни з групи В1. Однак смаження картоплі означає, що переважна більшість усіх цих інгредієнтів втрачаються назавжди.

     

    Якщо ви хочете приготувати родині не тільки смачну, але й корисну картоплю, вам варто уникати цього способу приготування. Картопля, обсмажена у фритюрниці або у високій каструлі з гарячою олією, швидко втратить свої властивості.

    Рецепт здорової картоплі фрі

     

    Найпростіший спосіб приготування здорової картоплі - це запікання у духовці. Рецепт дуже простий - просто очистіть кілька картоплин і поріжте їх на палички. Якщо ви хочете зробити це швидко й аби усі палички були рівномірними, використовуйте кухонний комбайн Philips, який має спеціальні диски для нарізання картоплі фрі. Після нарізання покладіть картоплю у миску, посипте сіллю і перцем і додайте улюблені спеції. Помістіть підготовлені фрі в посуд і поставте в попередньо розігріту до 200 градусів духовку. Випікайте близько 20-30 хвилин - поки вони всередині не стануть м'якими.

    Здорова картопля фрі без жиру - як це приготувати?


    Не важко здогадатися, що картопля фрі, приготована власноруч, буде відрізнятися смаком від картоплі з ресторанів шкидкої їжі. Більше того, вона може нерівномірно просмажитись та бути не хрусткою. Ви можете зекономити зусилля, якщо вирішите робити картоплю фрі без жиру по- іншому. А саме у мультипечі Philips

     

    Мультипіч використовує сучасну технологію TurboStar, яка дозволяє смажити, використовуючи повітря. Картопля фрі, яку ви помістите в камеру приладу (вона має ємність у 1,2 кг), буде рівномірно потрапляти в циркулююче повітря при постійній температурі. Це означає, що кожна кортоплинка підсмажується одночасно та рівномірно. Додатковий потік гарячого повітря діє на картоплю зверху. Все це дозволяє вашій картоплі набути дивовижної хрусткості, ніжного аромату та красивого, золотистого кольору.

     

    Великою перевагою обладнання є той факт, що заздалегідь не потрібно його нагрівати. Все, що вам потрібно зробити, - це нарізати картоплю, а потім покласти її безпосередньо в мультипіч та обрати режим для картоплі фрі.

    Здорові "фрі" з інших овочів

     

    Картопля фрі - справжня кулінарна класика, яку ми дуже любимо. Однак іноді варто урізноманітнити щоденну їжу, приготувавши здорову фрі без жиру з інших овочів. Які овочі можна використовувати для цього? Є багато варіантів. Фрі з батату, солодкої картоплі, фрі із кореня селери та петрушки надзвичайно корисна і насичена вітаміном С страва. Фрі з буряка та моркви також можуть бути смачною і оригінальною закускою. Мультипіч не тільки обсмажує, але і смажить на грилі та запікає - прилад може приготувати безліч страв. Окрім овочевів прилад легко справляється з м'ясом або рибою. За допомогою цього пристрою ви також можете спекти торт або кекси.

    Наш сайт найкраще переглядати за допомогою останньої версії Microsoft Edge, Google Chrome або Firefox.