Чому потрібно струшувати їжу в мультипечі Philips?
Які продукти і як часто потрібно струшувати?
Деякі приклади типів їжі, яку рекомендується струшувати:
- картопля фрі;
- картопляні закуски;
- курячі шматочки;
- курячі крильця.
Візьміть до уваги таке:
- Крихкі страви не слід смажити в більше, ніж один шар, оскільки струшування пошкодить її структуру.
- Коли кошик буде наповнено максимальною рекомендованою кількістю продуктів для замороженої картоплі фрі, струшуйте його щонайменше 3–4 рази для рівномірного приготування страви.
- Що більше їжі ви поклали в мультипіч, то частіше потрібно струшувати її.
Як струшувати продукти?
Слідкуйте, щоб їжа добре перемішувалася під час струшування – нижні шари повинні бути зверху і навпаки. Так ви досягнете рівномірних результатів.
Нагадування про струшування: лише HD9285, HD9860-HD9867, HD9875, HD9880, NA350, NA351 та NA352
Під час приготування їжі з попередньо встановленими налаштуваннями, програмами автоматичного приготування їжі або програмами розумного шеф-кухаря (залежно від моделі мультипечі) деякі моделі мультипечі повідомлять вам звуковим сигналом, коли потрібно струшувати їжу. Детальнішу інформацію про цю функцію можна знайти в посібнику користувача, який також можна переглянути та завантажити на вебсайті www.philips.com/support. Номер моделі мультипечі можна знайти на наклейці внизу пристрою.
Чи подані вище рішення допомогли вирішити проблему? В іншому випадку зверніться до нас для отримання подальшої підтримки.