UK
RU
0

Кошик для покупок

У Вашому кошику наразі немає товарів.

    Процесс    

    приготовления кофе

    Типи кавових зерен

    Кофейные зерна

     

    Як і у випадку з вином, від вибору кавових зерен залежить смакова гама напою. Смак кавових зерен визначає місце їх зростання.


    Висота, температура, грунт і навіть час збору врожаю мають велике значення. Під час обсмажування розкривається все багатство смаку і аромату кавових зерен.


    Як правило, для приготування кави використовується два сорти кавових зерен - арабіка і робуста.а.

    Арабика

    Арабіка

     

    Розкішний сорт арабіка має багатий аромат, смак напою виходить насиченим і м'яким.

    Робуста

    Робуста

     

    Королівський сорт робуста містить майже вдвічі більше кофеїну, ніж арабіка. Це надає каві насиченого, злегка гіркуватого присмаку.

    Копи лувак

    Копі лувак

     

    Любителі екзотики оцінять кавові зерна сорту копі лувак, які отримують завдяки індонезійським циветам. Ці тваринки, схожі на мангустів, поїдають стиглі кавові плоди ‒ зерна при цьому не перетравлюються. Проходячи по травній системі, зерна набувають специфічного смаку.

    Аромат кавових зерен

    Свежемолотые зерна

    Тепер зрозуміло, чому ми так любимо запах свіжомеленої кави. У кожному кавовому зерні міститься приблизно 800 різних смакових і ароматичних сполук ‒ спеції, трави, горіхи, овочі, квіти і фрукти.


    Мистецтво приготування кави полягає в тому, щоб розкрити багатство смаку і аромату кожного кавового зерна. Проходячи через мелену каву, вода витягує максимум розчинних речовин, від яких залежить смак і аромат кінцевого напою.

    Чашка кофе

    Правило п'ятнадцяти хвилин

     

    Через 15 хвилин мелена кава втрачає приблизно 60% аромату.

     

    Наші рекомендації

    • Зберігайте кавові зерна в герметичній упаковці і оберігайте їх від впливу світла і вологи.

    • Використовуйте кавові зерна протягом 6-8 тижнів після обсмажування.

    • Завжди перемелюйте каву безпосередньо перед приготуванням.

    Через 15 хвилин мелена кава втрачає приблизно 60% аромату.

    Наші рекомендації

    • Зберігайте кавові зерна в герметичній упаковці і оберігайте їх від впливу світла і вологи.
    • Використовуйте кавові зерна протягом 6-8 тижнів після обсмажування.
    • Завжди перемелюйте каву безпосередньо перед приготуванням.

    Через 15 хвилин мелена кава втрачає приблизно 60% аромату.

    Наші рекомендації

    • Зберігайте кавові зерна в герметичній упаковці і оберігайте їх від впливу світла і вологи.
    • Використовуйте кавові зерна протягом 6-8 тижнів після обсмажування.
    • Завжди перемелюйте каву безпосередньо перед приготуванням.

    Через 15 хвилин мелена кава втрачає приблизно 60% аромату.

    Наші рекомендації

    • Зберігайте кавові зерна в герметичній упаковці і оберігайте їх від впливу світла і вологи.
    • Використовуйте кавові зерна протягом 6-8 тижнів після обсмажування.
    • Завжди перемелюйте каву безпосередньо перед приготуванням.

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Наш сайт найкраще переглядати за допомогою останньої версії Microsoft Edge, Google Chrome або Firefox.