Коктейль, названий на честь знаменитої жінки-пірата 18 століття, зігріє не тільки тіло, а й душу.
ІНГРЕДІЄНТИ
• 1 порція еспресо
• 30 мл витриманого рому
• 20 мл лікеру Галліано
• 1 чайна ложка цукру Демерара
• 20 мл свіжих вершків
• Змішайте всі інгредієнти (крім вершків) в бокалі
• Піднесіть ложку до внутрішньої стінки келиха і повільно наливайте вершки поверх задньої частини нагрітої ложки в келих так, щоб
вони опинилися зверху
• Щоб вершки не змішувалися з напоєм, потрібно трохи практики.
Порада! Надайте напою пікантну нотку, додавши витриманий ром AOC Martinique Rhum Agricole, приготований з соку цукрової тростини.
Показати всі кавомашини для приготування еспресо